275,00 TL
253,00 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
22,00 TL
Kardiyoloji Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Sağlık Kitapları
Sayfa Sayısı: 536
ISBN: 9786053354758
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Andrew M. Kates
Andrew M. Kates
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kardiyoloji Kısa Özet

    Meşgul aile hekimleri, öğrenciler ve kardiyoloji çalışanları şimdi parmaklarının ucunda kardiyoloji alanında bir kitaba sahipler. Bu kolay okunabilir cep ölçekli 3. Baskıda, kısa öz ve taşınabilir kaynaktan en son keşfedilen bilgi ve tedavilere erişeceksiniz.

    Kapsamlı revizyon ve kullanışlı madde imli özelliği, şekiller, kalın harfli unsurlarla bu kitap-alanında onlarca yıllık deneyimi olan görmüş geçirmiş klinisyenlerin örneklemleriyle-gerçek dünya kardiyoloji sorunlarına günlük uygulamalarındaki yaklaşımlarını kapsamaktadır. Bu kolay taşınabilir kitap kardiyak görüntüleme yöntemleri, periferik damar hastalığı ve kadınlardan yaşlılara özel topluluklarda kalp damar hastalıkları gibi yeni bölümler içermektedir.

    Yeni biyomedikal keşifler ve tedavilerin olduğu sürekli gelişen bir alanda, bu kaynak hastalarınıza son teknoloji tedavi önerilerini sunmaktadır. İster meşgul isterse yeni kariyerine başlamış bir klinisyen yada stajyer hekim olsun, sıra dışı ve uygun maliyetli bir tedavi isterseniz, bu cep kitabı sizin günlük pratiğinizde vazgeçilmez olduğunu kanıtlayacaktır.

  • 1. Hamur

Kardiyoloji Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.