225,00 TL
56,25 TL
%75 indirim
Kazancınız
:
168,75 TL
Kapan Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 504
ISBN: 9786054335862
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 257 adet satılmıştır.
Harlan Coben
Harlan Coben
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kapan Kısa Özet

    O kırmızı kapıyı açmanın hayatımı değiştireceğini biliyordum.

    On yedi yaşında, ailesinin gurur kaynağı olan genç bir kız ortadan kaybolmuştur ve üzerinden aylar geçmesine rağmen bulunamamıştır. Kızın başına gelenlerin sırrı ilk günkü tazeliğini korumaktadır. Yaptığı televizyon programlarıyla tacizcileri deşifre edip canlı yayında alenen teşhir eden bir muhabir, bu talihsiz kayıp olayının üzerine gitmek ister ve kızın başına gelenlerden, sorunlu gençlere arkadaşlık eden bir toplum görevlisinin sorumlu olduğunu düşünür. Ancak bu adamın hikâyesi kısa bir süre içerisinde hayal edilemeyecek kadar karmaşık bir hal alır ve olaylar içinden çıkılamayacak boyutlara ulaşır.

    "Hiç kimse böylesine çarpıcı bir hikayeyi Coben`den daha iyi kaleme alamaz."
    - Associated Press

    "Sürükleyici, okuyucuyu adeta peşinden koşturan ve hızına yetişmesi zor bir kurgu, bu kurguyu doyurucu biçimde süsleyen, tat katan diyaloglar. İşte karşınızda bir Coben klasiği daha: Kapan."
    - New York Daily News

    "İç içe geçmiş hayatları dalgalandıran iftira, suç ve tuzakların gölgesinde kalan masumiyetin sarsıcı öyküsü Kapan, herkese hayata dair öğrenilecek çok şey olduğunu hatırlatacak."
    - New York Times

    "Suçluyu suçsuzdan ayırmak, doğru ile yanlışı ayırt etmek sandığınız kadar kolay olmayacak; kitabı bitirip kapağını kapatmadan hiçbir şeyden emin olmayın."
    - Publishers Weekly

  • 1. Hamur

Kapan Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.