90,00 TL
61,20 TL
%32 indirim
Kazancınız
:
28,80 TL
Kadının Adı Var Hakkında Bilgiler
Türü: Öykü Kitapları
Sayfa Sayısı: 83
ISBN: 9786057647139
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 2 adet satılmıştır.
Bengül Dedeoğlu
Bengül Dedeoğlu
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kadının Adı Var Kısa Özet

    İslam ülkelerinde kadın olmak zordur. Kendini din alimi gibi gören öyle softalar var ki, kadını horlar, kadını aşağılayan kocalar, kayınvalideler, maçolar, insan kılığına bürünmüş erkekler kadını yalnızca "dişi" olarak görür, onlara mal, bir köle muamelesi yapar. Tarlada, bağda, bahçede çalışan, evde anne eş olarak hizmet eden kadının çalışan insanlar gibi 08:00` de başlayıp akşam 17:00` de biten sekiz saatlik bir mesaisi yoktur. Kadın resmen köle gibi kullanılır. İnsan olduğu unutulur.

    Kadınların Allah katında ne kadar kutsal birer varlık oldukları hatırlanmaz. Bu yüzdendir ki kadın cinayetleri, kadına şiddet engellenemiyor. Devlet, kadın haklarını koruyacak yasalar çıkarmış olsa da hala yetersiz. Kadını eşya gibi gören bir toplumda yasalar işe yaramaz. Kadın, hala "gülmenin günah" olduğunu düşünen bir toplumda yaşama mücadelesi veriyor. Böyle düşünen insanlara göre kadına gülmek yasak! Kadın ağlamak, itilmek ve kakılmak için yaratılmış!

    Bengül Dedeoğlu`nun eşsiz kaleminden gelen öykünün 3. baskısıdır. Bir kadın olarak, kadın sorunlarını güzel bir anlatım ile okuyucuya aktaran yazar, Türk toplumunda kadın olmanın zorluklarını gözler önüne sermektedir. Kendinizden bir şeyleri bulacağınız bu kitabı zevkle okuyacaksınız.

  • 2. Hamur

Kadının Adı Var Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.