50,00 TL
35,50 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
14,50 TL
Jacob`un Odası Hakkında Bilgiler
Türü: İngiliz Edebiyatı
Sayfa Sayısı: 160
ISBN: 9789753854412
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2017
satis-icon
Satış Rakamları 27 adet satılmıştır.
Virginia Woolf
Virginia Woolf
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Jacob`un Odası Kısa Özet

    Jacob`un Odası, Virginia Woolf`un ilk deneysel romanıdır. Bu kitapta bilinen tüm geleneksel yöntemleri kırmış, imkansız, başar-mış ve yeni bir teknikle okurun karşısına çıkmıştır. Kelimeler, zihnin akışıyla uyum içindedir ve geleneksel anlatımdan çok uzaktadır; hikâyenin akışında kopukluklar vardır ve parçalara ayrılmıştır. Belirli bir olay örgüsü yoktur; zaman ve mekân da belirsizdir.

    Jacob`un Odası; sabit bir konuya sıkışmamıştır. Zaman ve mekanlar arasında keskin geçişlerin olduğu, hayatı her perdeden tüm gerçekliği ile anlatan bir eserdir. Jacob`un hayatı, çocukluktan başlayarak, belirli sınırlara bağlı kalınmaksızın gözler önüne serilmiştir. Cambridge yılları, Londra`da, Paris`te ve Yunanistan`da geçen günleri... Jacob`un Birinci Dünya Savaşı`nda ölmesiyle ardında bıraktığı boşluk, ani ve derin acı...

    Genç yaşta kaybettiği kardeşine ve savaşta ölen tüm gençlere atfedilen bu kitapta Virginia Woolf`un umutsuzluğu her satırda hissedilir.

    "Bazı tümörlerden kurtulmak gerekir. Ama annemin sahip olduğu türden bir tömürü belki yıllarca çekensin. Ve ne yazık ki yatağına bir fincan çay getiren dahi olmaz."

  • 2. Hamur

Jacob`un Odası Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.