Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

İslam Ülkelerinde Buluşlar

Üretici Liste Fiyatı
175,00 TL
131,25 TL
%25 İndirim
Kazancınız
43,75TL
Parapuan: 131
Alışveriş listeme ekle

Tükendi

Gelince Haber Ver
İslam Ülkelerinde Buluşlar
Türü : Genel Tarih Kitapları
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 192
ISBN : 9786059521864
Basım Yılı : 2018
Kağıt Tipi : 1. Hamur
Satış Rakamları:22 adet satılmıştır.

İslâm bilimlerinin altın çağına hizmet etmiş olan Hâzinî, İbnü’l-Heysem, İbnü’n-Nefis, Câbir… ve daha niceleri, en önemli bilimsel ve teknik buluşlarca çok verimli olan bir dönemin heyecan ve zenginliğini öğrencileriyle birlikte yaşamak isteyen öğretmenlere bir ziyarette bulunuyorlar. Birbirlerini ayıran yüzyıllara rağmen merak ve bilgiye olan açlık dönemleri aşmakta ve o zamanın kültürel çeşitliliğini bugünün çeşitliliği için fazladan bir koza dönüştürmektedir.

İslâm Ülkelerinde Buluşlar ortaöğretim öğretmenleri ve öğrencilerine hitap etmektedir. Öğretmenin bilimsel kültürünü derinleştirmesine katkıda bulunurken sınıftaki etkinlikleri en iyi şekilde sürdürecek pedagojik araçları sunmaktadır.

Ahmed Djebbar Lille Bilimler ve Teknolojiler Üniversitesinde matematik tarihi profesörüdür. Arap Bilimlerinin Altın Çağı (2005, Le Pommier) gibi çok sayıda araştırma makalesine ve esere sahiptir.
Fizik didaktiği konusunda araştırıcı olan Cécile de Hosson Paris 7 Paris-Diderot Üniversitesinde okutmandır.

INRP’de (Ulusal Pedagojik Araştırmalar Enstitüsü) mühendislerinden olan David Jasmin, Bilimler Akademisi sorumluluğunda yürütülen *Elini hamura bulaştırmak* ekibini yönetmektedir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.