İslamı Nasıl Anlamalıyız?

Ravza Yayınları

Hasan El-Benna

100,00 TL
62,00 TL
%38 indirim
Kazancınız
:
38,00 TL
İslamı Nasıl Anlamalıyız? Hakkında Bilgiler
Türü: Genel İslam Kitapları
Sayfa Sayısı: 200
ISBN: 9786052154243
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 36 adet satılmıştır.
Hasan El-Benna
Hasan El-Benna
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İslamı Nasıl Anlamalıyız? Kısa Özet

    Din vicdanı diriltir, hisleri uyandırır ve kalbi canlandırır. Her nefse dalgınlığa düşmeyen bir gözetleyici, görevini asla unutmayan bir bekçi ve asla hoşgörülü olmayan, sapıtmayan ve unutmayan bir şahit koymuştur. Bu gözetleyici, bekçi ve şahit gece gündüz, topluluk içinde ve yalnız başınayken onun hep yanı başındadır. Her an onu gözetir, her yerde onu kontrol eder. Onu hayra yöneltmeye ve şerden alıkoymaya çalışır. Onu bayağı yollara düşmekten engeller, ona hayır ve şer yollarını tanıtır. 

    Öyle bir din ki her türlü fazilet ve güzelliği içine alır, her fazilete bir mükafat, her güzel işe yeterli bir karşılık verir. İnsanları nefislerini arındırmaya, ahlaklarını güzelleştirmeye ve ruhlarını düzeltmeye çağırır.

    O öyle bir dindir ki insanları hak yolda çalışmaya ve yaratıkları irşad etmek için kendini feda etmeye çağırır. Bunu yapana en güzel karşılığı alacağını garanti eder. Bu metodu benimseyenlere en güzel mükafatları verir. Küçükte olsa iyilikleri mükafatlandırır, basit de olsa kötülükleri cezalandırır. Hak yolunda çalışan fani insana ebedilik verir, cihad yolunda ölene şehadetle gerçek hayatı bağışlar.

  • 2. Hamur

İslamı Nasıl Anlamalıyız? Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.