400,00 TL
308,00 TL
%23 indirim
Kazancınız
:
92,00 TL
İskilipli Atıf Hoca Hakkında Bilgiler
Türü: Tarih Araştırma ve İnceleme Kitapları
Sayfa Sayısı: 272
ISBN: 9786057570802
Kapak: Ciltli
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 5 adet satılmıştır.
Mehmet Sılay
Mehmet Sılay
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İskilipli Atıf Hoca Kısa Özet

    Avrupalıyı taklide tenezzül etmek, kendini inkar etmektir. İdealsiz nesillerin bütün hayatı zalimi övmek ve mazlumu dövmekle heba olmuştur.

    Millet, tarihinden ibarettir. Milleti tarihinden sıyırın, geriye insan sürüsü kalır. Soysuzlaşma bir şahsiyet hastalığıdır. Nesilleri ecdadından uzaklaştırmak isteyenler, onları soysuzlaştırmaya iten millet hainleridir.

    Bizim tarihimizin mayasında, Malazgirt meydanında ve Hayber’de parlayan kılıç vardır.

    Türkiye’de ısmarlama tarih kitapları kronoloji ve vaka ezberciliğinden ibarettir. Bir dönemi yüceltmeye gayret eden yalan tarih yazarlarının yalanlarının da ortaya çıkartılması gerekir. Bizdeki tarihçilik masalcı, efsaneci ve nakilcidir.

    İstiklal Mahkemelerinde hakim yoktur, eşkıya vardır. İstiklal Mahkameleri dürüst bir kalem tarafından mutlaka açıklanmalı ve aydınlanmalıdır.

    İskilipli Atıf Efendi yazdığı bir kitap yüzünden idam edilmiştir. Atıf Hoca gibi Esad Erbili, Şeyh Said ve Müftü Ali Rıza Efendi millete göz dağı vermek ve sindirmek için zulmen idam edildiler. Cumhuriyet dönemindeki idamlar ve İstiklal Mahkemeleri mutlaka yazılmalıdır.

    Nurettin Topçu

  • 2. Hamur

İskilipli Atıf Hoca Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.