200,00 TL
144,00 TL
%28 indirim
Kazancınız
:
56,00 TL
İman ve Şirk Hakkında Bilgiler
Türü: Genel İslam Kitapları
Sayfa Sayısı: 388
ISBN: 9756353589006
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2012
satis-icon
Satış Rakamları 4 adet satılmıştır.
Adil Akkoyunlu
Adil Akkoyunlu
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İman ve Şirk Kısa Özet

    Hiç kimsenin iman etmekten kaçamayacağını anlatmaya çalıştık bu kitapta. Yerlerde ve göklerde bulunan her şeyin, insanı iman etmeye çağıran nidasını duyurmak istedik. Ve imanımızın etrafındaki tuzakları tanıtmaya gayret ettik vahiyden aldığımız güçle. İnsan, tanıdığı kadar tehlikelerden korunabilir.
    Âdemoğlunun hayatında, iman ve şirkten daha önemli hangi konu var? İmanı çeker, alırsanız insan hayatından; geriye ne kalır?

    Allah (c.c.), kendisine şirk koşulmasını bağışlamaz. Bundan başka her şeyi, dilediğine bağışlar.

    Bu kitapta; karanlık bir gecede, siyah bir taşın üzerinde yürüyen karıncadan daha gizli, daha sinsi bir şekilde aramızda dolaşan çağdaş şirkleri tanıyacaksınız. İnkâr ve şirk putlarının yıkılışlarını seyredeceksiniz. Allahın var ve bir olduğunun ilginç delillerini okuyacaksınız. Hayretler içerisinde kalacaksınız. Kendinizi, Yaratana daha yakın hissedeceksiniz.

    İman, yaratılış amacının bilincinde olmak, insan olmanın gereğini yerine getirmek demektir. Bundan daha önemli bir görevi yok insanın.

    İman, dünya ve ahiret esenliği demektir. İmandan uzak kalanlar, huzurdan da uzak kalırlar. Onların dünyadaki huzursuzlukları, ahirete de yansıyacaktır.
    Bu kitabı okuyan bir kimsenin, Allahı inkâr edeceğini veya Ona şirk koşacağını düşünemiyorum.

  • 2. Hamur

İman ve Şirk Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.