İlkokulda Yabancı Dil Öğretimi

Anı Yayıncılık

Orhan Hanbay

188,00 TL
163,56 TL
%13 indirim
Kazancınız
:
24,44 TL
İlkokulda Yabancı Dil Öğretimi Hakkında Bilgiler
Türü: İngilizce
Sayfa Sayısı: 60
ISBN: 9786051706481
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 2 adet satılmıştır.
Orhan Hanbay
Orhan Hanbay
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İlkokulda Yabancı Dil Öğretimi Kısa Özet

    2013-14 eğitim-öğretim yılından bugüne değin ülkemizdeki ilkokullarda iki, üç ve dördüncü sınıflarda yürütülen yabancı dil dersi, çocukların ileriki yıllarda yalnız birinci yabancı dil öğrenmelerinde değil, ikinci ve sonraki yabancı dilleri öğrenmelerinde de yaşamsal öneme sahiptir.

    Çocuklara yabancı dil öğretiminin esaslarına uygun hareket edilmeden tasarlanan yabancı dil dersleri, ileride onarılamaz olumsuz tutum geliştirmeye ve başarısızlığa yol açabilir. Böylesi sorunların yaşanmaması için gerek bu dersleri yürütecek yabancı dil öğretmenlerinin gerekse eşgüdümü sağlayacak olan sınıf öğretmenlerinin, ilkokul düzeyindeki çocuklara yabancı dil öğretimi alanındaki çağdaş yaklaşımlar konusunda ileri düzeyde donanımlı olmaları gerekmektedir.

    Bu bilgiler ışığında eldeki çalışmanın temel hedefinin, ilkokullarda görev yapan yabancı dil ve sınıf öğretmenleri ile öğretmen adaylarının yararlanabilecekleri, ilkokulda yabancı dil öğretimi alanında Türkçe yazılmış bir başvuru kaynağı oluşturmak olduğu söylenilebilir

  • 2. Hamur

İlkokulda Yabancı Dil Öğretimi Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.