189,00 TL
154,98 TL
%18 indirim
Kazancınız
:
34,02 TL
İlkokulda Temel Fen Bilimleri Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Eğitim Kitapları
Sayfa Sayısı: 292
ISBN: 9786057895134
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 70 adet satılmıştır.
Naciye Şimşek
Naciye Şimşek
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İlkokulda Temel Fen Bilimleri Kısa Özet

    MEB öğretim programlarına uyumlu hale getirilen yeni lisans programlarına, bazı dersler kaldırılarak yeni içerikte dersler eklenmiş, bazı dersler de birleştirilerek tek ders olarak konulmuştur. *İlkokulda Temel Fen Bilimleri* dersi de böyle bir derstir. Sınıf eğitiminin ilk iki yıl içerisinde ikişer saat toplamda sekiz saat olarak okutulan Fizik, Kimya, Biyoloji dersleri birleştirilerek 3. yarıyılda üç saat olarak yer almıştır.

    *Az bilgi özdür.* sözünden yola çıkılarak hazırlanan bu kitapta ilkokul üç ve dördüncü sınıflarda okutulan fen bilimleri üniteleri dikkate alınmıştır. İki bölümden oluşan kitabın birinci bölümünde; fen bilimlerinin yapısı, özellikleri, tarihî gelişimi, amacı gibi konulara yer verilmiştir. İkinci bölümde ise ilkokul 3 ve 4. sınıf ders kitabında yer alan fizik, kimya, biyoloji, astronomi, coğrafya konuları yer almaktadır.

    Diğer kitaplarımızda olduğu gibi bu kitap da amatör bir ruh ve öğrenci mantığı ile hazırlanmıştır. Dileğimiz; kitabın öğrencilere faydalı olması ve emeklerimizin karşılık bulmasıdır.

  • 1. Hamur

İlkokulda Temel Fen Bilimleri Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.