400,00 TL
272,00 TL
%32 indirim
Kazancınız
:
128,00 TL
İkinci Bahar Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 403
ISBN: 9786053234906
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2016
satis-icon
Satış Rakamları 2 adet satılmıştır.
Ayşe Öz
Ayşe Öz
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İkinci Bahar Kısa Özet

    Kitabı okurken çocukluğumuzun o özlediğimiz günlerini, insanlarını hatırlamak çok güzel. O sade ama çok samimi yaşamı arıyoruz. Mekanlar ve yöreler, yöresel ürünler Beypazarı`nda aynen duruyor. O güzel kültürün yok olmaması, gelecek nesillere aynen taşınması için çaba sarf etmiş birisi olarak çok etkilendim. Yazar sadece o yörede o kültürü yaşamakla kalmamış adeta kameraya kaydetmiş ve tekrar izletiyor. Kitap son derece samimi ve duygusal. Elinize sağlık...

    - Mansur Yavaş

    Yıllar sonra beni hayatımın en güzel yıllarını geçirdiğim, kalıcı ve sıcak dostluklar kurduğum Beypazarı günlerime tekrar götüren *İkinci Bahar*da ilçenin tarih kokan sokaklarında dolaştım, bize gurbeti hissettirmeyen dostluk, samimiyet ve hoşgörü dolu mütevazı Beypazarı insanı ile geçirdiğim yıllar ve yaşadığım güzellikler zihnimde canlandı. Benim tekrar o günleri hüzünle, özlemle ve gözyaşı içinde yaşamama vesile olan Ayşe Öz’e teşekkür etmek istiyorum.

    - Ali Bozkurt

    Beypazarı’nı anlatan pek çok kitap okudum. Bu kitabın farkı Beypazarlı olmadığı halde elli yıl öncesini en ince ayrıntılarıyla, akıcı bir dille anlatması. Elimde yetki olsa ilçemizi anlatan kısımlarını ayrı bir kitap olarak bastırıp tüm öğrencilere dağıtırım.

    - Mehmet Açıkgöz

  • 2. Hamur

İkinci Bahar Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.