160,00 TL
115,20 TL
%28 indirim
Kazancınız
:
44,80 TL
İbadet Gerçeği Hakkında Bilgiler
Türü: Tasavvuf Mezhep ve Tarikat Kitapları
Sayfa Sayısı: 247
ISBN: 9786054913091
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2016
satis-icon
Satış Rakamları 2 adet satılmıştır.
Adil Akkoyunlu
Adil Akkoyunlu
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İbadet Gerçeği Kısa Özet

    Mevdudi, diyor ki: Sadece; günde beş vakit namazı kılmakla, bir ay oruç tutmakla, Beytullahı haccetmekle ibadet yapmış olunmaz. Bilakis Müminin bütün hayatı ibadettir. Mümin, bütün hayatıyla Allah (c.c.)a karşı ibadet içinde olmak zorundadır. İnsanlar, ibadetin asıl anlamını unuttular. İbadeti, birtakım kulluk merasimleri ve ayinleri haline getirdiler. Siz, gerçek manada ibadet etmediğiniz için; Allah, sizi düşmanlarınızın önünde küçük düşürdü ve başınıza her türlü rezaleti getirdi.

    İbadet, Allahın kullarının, var oluş amaçlarının gereğini yerine getirişleridir. Meşru ve bilinçli olmak şartıyla; Müslümanların, inanç, düşünce ve davranışlarının genel adıdır. Hayat tarzlarıdır.

    Her Müslümanın, yirmi dört saatini ve bütün ömrünü ibadet şuuru içerisinde geçirme borcu var. İbadeti, Vahyin tamamına uymak olarak anlamayan Müslümanlar, hem dünyalarını, hem de ahiretlerini sıkıntıya sokuyorlar. Hayat, ibadetle anlam kazanıyor. İbadetle diriliyoruz. İbadetsiz geçen vakitler, insan hayatının ölü vakitleridir.

  • 2. Hamur

İbadet Gerçeği Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.