120,00 TL
86,40 TL
%28 indirim
Kazancınız
:
33,60 TL
Hz. Osman Hakkında Bilgiler
Türü: Biyografi ve Otobiyografi Kitapları
Sayfa Sayısı: 196
ISBN: 9786059853989
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2014
satis-icon
Satış Rakamları 3 adet satılmıştır.
Adil Akkoyunlu
Adil Akkoyunlu
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Hz. Osman Kısa Özet

    Bu kitapta; güzeller güzelinin etrafındaki güzel insanlardan; İslam devletinin 3. halifesi, Hz. Peygamber (s.a.v.)`in Hz. Osman`ın ve döneminin ibret dolu hikayesini okuyacakısınız... Hz. Osman döneminin ilk altı yılından sonra fitne, ortalığı kasıp kavurmaya başladı, yüreklere köz döktü. Fitneyi tanımak;  birlik ve beraberliğin ne denli önemli olduğunu görmek için Hz. Osman dönemini çok iyi tahlil etmek gerekir.

    Akkoyunlu`nun, diger çalışmalarında olduğu gibi, bu kitabında da delilsiz, dayanaksız, abartılı ifadelere yer vermediği görülüyor. Akkoyunlu, yoruma ağırlık vererek o kutlu insanları ve dönemlerini günümüze taşıyıp ibret alınmasını sağlamış...

    Neslimizi, Kur`an`la, Resul`e, sahabeyle tanıştıramazsak; başkalarıyla tanışıyorlar, başkaları sahip çıkıyor onlara. Onların yollarını yol ediniyorlar. Biz sorumluluğumuzu ihmal edersek: bu boşluğu, geleceğimizi karartan bazı kimselerin doldurulması muhtemeldir.  Gençliğini yitiren, geleceğini yitirir. Gençliği güzel olan toplumların, geleceği de güzel olur.

  • 2. Hamur

Hz. Osman Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.