Temsil Kitap Hukuk Soru Bankası

Temsil Kitap

Dağlar Ekşi

531,00 TL
461,97 TL
%13 indirim
Kazancınız
:
69,03 TL
Temsil Kitap Hukuk Soru Bankası Hakkında Bilgiler
Türü: Diğer Sınavlara Hazırlık Kitapları
Sayfa Sayısı: 804
ISBN: 9786057731210
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
satis-icon
Satış Rakamları 2 adet satılmıştır.
Dağlar Ekşi
Dağlar Ekşi
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Temsil Kitap Hukuk Soru Bankası Kısa Özet

    Teftiş hukuk soru bankası kitabımızın hazırlığında, her geçen yıl evrimleşen ve yenilenen sınav sistemlerinde salt bilginin değil, bilgiyi kullanmanın ve güncel bilginin önem kazandığı, eski-yeni deneyimlerin profesyonelce harmanlandığı tarzda soruların başarıya götürdüğü gerçeği ile yola çıktık.

    Bu yolda emeği geçen kamu hukuku ve özel hukuk komisyonlarımız iki ayrı yapının birleşimi olarak çalışmalarını yürütmüştür.

    Komisyonların bir grubu değerli akademisyenlerden ve mevzuatı yakından takip eden öğretim görevlilerinden oluşmaktayken diğer grup ise yalnızca kurum sınavlarına yoğunlaşmış olan, hakimlik, kpss ve diğer kurum sınavlarında uzmanlaşmış, tüm kurum sınavlarında gelen soruların kapsadığı müfredat ve müfredata ilişkin değişmeler konusunda profesyonelleşmiş olan değerli eğitmenlerden oluşmuştur. Burada amaç, müfredat dahilinde size gerekli olan tüm konular ve soru tarzlarını tam olarak tespit ederek ihtiyaç duymayacağınız gereksiz detaylarla uğraşıp vakit ve emek kaybetmenizi engellemektir.

    Teftiş hukuk soru bankası’nın farklı bir yanı da soruların çözümlerinde kullanılan yöntemdir.

    Teftiş hukuk soru bankası; sadece sorunun cevabını değil, konunun soru olması muhtemel tüm önemli noktalarını anlatıp, cevap olmayan seçeneklerinde neden yanlış olduğunu gerekçeleriyle anlatan tek soru bankasıdır. Ayrıca konu anlatan bir kitap okumanıza gerek kalmadan, sadece çözümleri tam olarak okumanız sizi sınavlara hazır hale getirmeye yardımcı olacaktır…
     
    İçindekiler

    Anayasa hukuku

    İdare hukuku

    Ceza ve ceza muhakemesi hukuku

    Medeni hukuk

    Borçlar hukuku

    Ticaret hukuku

    İcra ve iflas hukuku

    Kaynakça

  • 1. Hamur

Temsil Kitap Hukuk Soru Bankası Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.