Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Her Şey Normalmiş Gibi

Ön Sipariş Tarihi
11.12.2025
Üretici Liste Fiyatı
295,00 TL
236,00 TL
%20 İndirim
Kazancınız
59,00TL
Parapuan: 236
Alışveriş listeme ekle

Tükendi

Gelince Haber Ver
Her Şey Normalmiş Gibi
Türü : Roman
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 210
ISBN : 9789750539213
Basım Yılı :
Kağıt Tipi : 2. Hamur

“Ve bir şey daha söyleyeyim bak, aşk gelecek değildir Lora, geçmiştir. Benim kemiklerimden ve etimden ve kanımdan, senin damarlarından ve tükürüğünden doğmuştur aşk. İki insan birbirinin yarınına değil, hakikatine âşık olur. Tarihin fırlatıp o âna attığı iki çıplak varlığız biz. Biz. Yani âşıklar.”

Farklı dünyalardan iki insan: Arda ve Lora. Onları zorlu bir ilişkinin ana karakterleri yapan şey ne olabilir? Tesadüf mü, yoksa ikisinin de varoluş hikâyesinde saklı bir sebep mi? Her Şey Normalmiş Gibi’de genç bir adamın gözünden bakıyoruz yaşadığımız kaotik günlere. Onunla birlikte hem sevdiği kadını tanımaya ve anlamaya çalışıyoruz hem de son dönemin siyasi ve toplumsal atmosferini yeniden gözden geçiriyoruz.

Gaye Boralıoğlu, bir ucu İstanbul’un göbeğinde diğer ucu Diyarbakır’ın rüzgârında gezinen bu hikâyeyi anlatırken, bizleri ikili ilişkiler, varoluş meselelerimiz ve haletiruhiyemiz üzerine düşünmeye davet ediyor. Bazen gayet gerçekçi, bazen masallarla, mitlerle bezenmiş bir dilin imkânlarını ustaca harmanlayarak bizi şu soruyla baş başa bırakıyor: Yaşadığımız çağda sahici bir aşk mümkün mü?

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.