80,00 TL
49,60 TL
%38 indirim
Kazancınız
:
30,40 TL
Hazan Mevsimi Hakkında Bilgiler
Türü: Öykü Kitapları
Sayfa Sayısı: 176
ISBN: 9786052200018
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Aysel Yurdagel
Aysel Yurdagel
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Hazan Mevsimi Kısa Özet

    Sizi bu eserde, ilk evliliklerini bitirmek zorunda kalan ve ikinci evliliklerinde mutlu olmaya çalışan gurbet kadınlarının hikayesine konuk edeceğiz. Belki bir çoğumuz kendinden bir şeyler bulacak. Belki de şahit olduğumuz bir hikayeyi hatırlayacağız. İsterdik ki her hikayenin sonu güzel bitsin. Sonu güzel bitmeyen ne varsa sorgulayacağız. Bazı suçlar tek taraflıdır. Bazıları ise çift taraflı. İnsan hatasının, suçunun farkına vardıkça olgunlaşır.

    Bunun aksini yapanlar günden güne zayıflaşır.

    İkinci eşiyle huzuru yaşayan, ikinci baharı yakalayanlara ne mutlu. Fakat her zaman bahar gelmez. Birde soğuk kış vardır. O soğuk zemheri ayazı. Hazan mevsiminden sonra gelen. Hiç gitmez. Çoğu kez ikinci evlilikler de biter. Çoğu kez de hiç başlamadan.

    Eski eşe geri dönmek zorunda kalanlar, eski eşiyle devamlı görüşenler, eski ve yeni eşi arasında kalanlar, menfaatçi akrabaları tarafından ikinci evliliği engellenenler, ikinci evliliğe adım atamayanlar, uyuşturucu, kumar ve alkol bağımlısı eşi tarafından eziyet görenler, vefat eden eşinin yerine eş arayanlar...

    Bizim insanlarımızı, bizim kadınlarımızı, onların zorlu gerçek hayat hikayelerini, hüzünlerini, sevinçlerini, gözyaşlarını, gülücüklerini, hatalarını, yanlışlarını, doğrularını gelin hep beraber yaşayalım.

    Kıştan kurtulup baharlara adım atalım. Hazan mevsimlerini yaşamayalım.

    Daha önce ‘Olmadı be Usta’, ‘İstanbul Bakışlı Kadın’ ve ‘Uzun Sokağın Gülü’ eserleriyle edebiyat dünyamızda kendine farklı bir yer edinen Burhanettin Uysal, Avrupa daki boşanmalar ve ikinci evlilikleri Psikolojik danışman Aysel Yurdagel ile öykü-analiz şeklinde okuyucularıyla buluşturuyor...

  • 2. Hamur

Hazan Mevsimi Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.