85,00 TL
55,25 TL
%35 indirim
Kazancınız
:
29,75 TL
Hayatta Kalma Rehberi Hakkında Bilgiler
Türü: Öykü Kitapları
Sayfa Sayısı: 111
ISBN: 9786051853871
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 58 adet satılmıştır.
Zehra Çelenk
Zehra Çelenk
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Hayatta Kalma Rehberi Kısa Özet

    Zehra Çelenk, Hayatta Kalma Rehberi ile insan ruhunun görünmez taraflarına bakıyor. Bu bakışta yoğun bir cesaret ve derin bir edebî feraset var. Her gün gözümüzün önünde cereyan eden hadiselere, bir de *buradan* bakmanın oldukça şaşırtıcı sonuçlarını izliyoruz bu öykülerde.

    Senaryoları ve gazete yazılarıyla geniş bir kitleye hitap eden Çelenk’in, her öyküsünde arkada mırıldanan bir roman olduğunu sezmek mümkün.

    Değişen, bir daha değişen, daha da değişen hayatların ve dünyaların öyküleri bir araya geliyor burada. Zaman zaman umutsuzluğa kapılmak da kusur değildir, umut hep var diyor metinler.

    Yeni bir başlangıç için; heyecan hariç değil.

    *Manzara körlüğü* diye açıklamıştı bunu ilk tanıştığımız günlerde. Denizin, ormanın, kentin manzarası gibi, insanın da manzarası gücünü zamanla kaybediyor. Birbirimizin yüzüne baka baka görünmez hale geliyoruz. Alışkanlığın tutarlı kaplumbağası aşkın sabırsız tavşanını daima yeniyor. İnsanlar ikiye ayrılır: Doğrudan kanına karışanlar, yanından su gibi akıp geçenler. O, kana zehir gibi karışan cinstendi. Güzel rüya, kesin ölüm.

  • 2. Hamur

Hayatta Kalma Rehberi Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.