450,00 TL
319,50 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
130,50 TL
Hayatım İbret Aynası Hakkında Bilgiler
Türü: Anı Mektup ve Günlük Kitapları
Sayfa Sayısı: 904
ISBN: 9786052174470
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 169 adet satılmıştır.
Ahmet Muhtar Büyükçınar
Ahmet Muhtar Büyükçınar
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Hayatım İbret Aynası Kısa Özet

    Yolu kitaplardan geçen herkesin hayatında insanı derinden etkileyen eserler vardır. Kendimizi içinde bulduğumuz, bazen kahramanlarıyla yer değiştirdiğimiz eserler... Adeta kitapta anlatılan kişi bizizdir ve o hikaye bizim hikayemizdir.

    O yüzden hikayeye ve kahramanların kaderine ortak olur, onlarla birlikte acı çeker yahut seviniriz; onlarla ağlar, onlarla güleriz. Bu tür eserler arasında hatıratlar başta gelir. Çünkü biliriz ki, elimizdeki metin kurmaca değildir, bizim gibi etten kemikten bir insanın yaşanmış tecrübesi ve gerçek hayat hikayesidir.

    İlim ve irfan çevrelerinin eserleri ve sohbetleriyle yakından tanıdığı Ahmet Muhtar Büyükçınar Hocaefendi’nin *Hayatım İbret Aynası* adını taşıyan hatıratı da bu kabil eserlerden biri. Eserde günümüz şartlarına göre imkansız görünen birçok yaşanmış olay, bir macera romanı üslubunda ve tadında sunuluyor.

    Bu uzun ve renkli hayat hikayesini ele alan her yaş ve meslekteki okuyucu, kendisini eserdeki hal ve durumla karşı karşıya hissedecek ve bu tecrübelerden faydalanacak bir yön bulacaktır. Hatıratın dikkat çeken bir tarafı, hadiselerin anlatımındaki şaşırtıcı berraklık ve teferruat zenginliğidir. Eser, ibretli bir hayat hikayesi olmanın ötesinde, dönemin kültür ve din politikalarını yansıtması bakımından da tarihi bir tanıklık değeri taşıyor.

  • 2. Hamur

Hayatım İbret Aynası Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.