100,00 TL
68,00 TL
%32 indirim
Kazancınız
:
32,00 TL
Hayalperest Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 82
ISBN: 9786052960127
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2017
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Metin Örki
Metin Örki
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Hayalperest Kısa Özet

    Gerçekleşmesi pamuk ipliğine bağlı zayıf bir ihtimalin gerçekleşmesi takdirde doğabilecek bin bir ihtimalin en güzeli için buradayım aslında.

    Yıldızlar çok güzel bu gece karanlığın göğsünde. Sessizlik kahkahalar ile parçalanmayı bekliyor. Eğlenebildiğine eğlenmeli bu gece. Gece bizim, biz de gecenin. Yarın muamma, bakamayabilirim bu muhteşem gökyüzüne ve yıldızlara bir daha.

    Kaybolalım önce karanlıkta, unutulalım daha sonra ama asla unutmayalım gerçeği.

    İmkansız diye adlandırdıkları saçmalıkları birkaç deli çıkıp yıkıncaya dek imkansız sanan aptallarla alay edelim. Delilerden çaldıklarıyla kendilerini akıllı ilan edenleri cezalandıralım.
    Eğer bu ikisinden geriye zaman kalırsa, ki eminim çok uzun sürer, gülmek ve yargılamaktan delilerle birlikte eğlenelim. Ve gülecek bir şey kalmadığında geriye, tuz taneleri bile bittiğinde, gerçekte kim ve nasıl bir kuyunun içinde olduğumuzu hatırladığımızda o pamuk ipliğine tutunalım. Unuttuğumuz ve ihtiyacımız olduğu halde görmezden geldiğimiz umuda sarılalım.

    Bin bir tutarsız ihtimali taşıyan saç tanesi kadar cılız pamuk ipliğine kaldırıyorum kadehimi gecenin karanlığında. Devam etmemizi sağlayan pamuk ipliklerine…

  • 2. Hamur

Hayalperest Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.