Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Günlük

Üretici Liste Fiyatı
200,00 TL
132,00 TL
%34 İndirim
Kazancınız
68,00TL
Parapuan: 132
Alışveriş listeme ekle

Tükendi

Gelince Haber Ver
Günlük
Türü : Anı- Mektup - Günlük Kitapları
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 256
ISBN : 9789757013327
Basım Yılı :
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Satış Rakamları:9 adet satılmıştır.

Nuri Pakdil, Dostoyevski için şunları der: *Dostoyevski : sevdiğim denli, acırım da! (Bir Yazarın Notları I) Kaç kez okudunuz Dostoyevski’yi? Orta bir dünya vatandaşı olabilmek için iki kez, orta bir yazar olabilmeniz için de beş kez okumalısınız Dostoyevski’yi. (Biat II)* Hatta sürücü ehliyeti alabilmek için Dostoyevski’yi okuma şartı getirilmesi gerektiğini de savunur Pakdil.

Fyodor Mihayloviç Dostoyevski, ilk karısının ölümünden üç yıl sonra, 1867’de Anna Grigoriyevna Snitkina’yla evlenir. ‘Günlük’, Dostoyevskilerin Cenevre’de geçen günlerinin bir bölümünü yansıtıyor.

Dostoyevski bu dönemde yoksulluk, sara nöbetleri ve kumar tutkusuyla boğuşur. Her şeye karşın, genç eşi Anna Grigoriyevna’nın özverili desteğiyle yazmaya da devam edebilir.

Bayan Anna Grigoriyevna Dostoyevski’nin günlüklerinden oluşan ve Nuri Pakdil’in çeviri çalışmaları arasında önemli bir yeri olan bu kitap, Edebiyat dergisinde yayımlandığı yıllarda ilgiyle karşılanmıştı. Nihayet kitaplaşan bu günlükleri, beğeni ile okuyacağınızı umuyoruz. 

- İdris Hamza

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.