Goncanın Üçüncü Günü

Ketebe Yayınları

Yücel Balku

109,00 TL
78,48 TL
%28 indirim
Kazancınız
:
30,52 TL
Goncanın Üçüncü Günü Hakkında Bilgiler
Türü: Öykü Kitapları
Sayfa Sayısı: 104
ISBN: 9786258159950
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2022
satis-icon
Satış Rakamları 22 adet satılmıştır.
Yücel Balku
Yücel Balku
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Goncanın Üçüncü Günü Kısa Özet

    Yu¨cel Balku, öyku¨lerinde ru¨yalar, labirentler, efsaneler, gizemli semboller ve tılsımlarla dolu; tarihle şimdinin iç içe geçtiği alışılagelmiş zaman tasarılarının yıkıldığı esatirî bir evren inşa etti. Aynı zamanda geleneksel anlatılar ve modern metinlerle kurduğu sahici bağ, ona nadir rastlanan bir muhayyile gu¨cu¨ ile eskimeyen hikâyeler yazabilme yeteneğini bağışladı.

    Goncanın Üçu¨ncu¨ Gu¨nu¨’nde karşılaştığımız her kahramanda ve hikâyede keşfedilmeyi bekleyen bir gizem vardır. Okur, her öyku¨de heyecanla bu gizemin izini su¨rer. Yazarın tasarladığı mekânlar ve anlatılar keşfin gerçekleşmesi için oluşturulmuş yollardır. Öyku¨ler okurun ancak sonsuz iç bağlantılar ve ipuçlarıyla çözebileceği açık uçlu bir evrende geçer: Bazen bir du¨şle, bazen haritalarla, bazen içinde hikâyemizin yazılı olduğu bir cevşenle, bazen uzaklardan gelen bir iğdenin kokusu ve bazen de kıvrılarak önu¨mu¨zden geçen bir yılanın bıraktığı izle yolumuzu buluruz. 

    Su¨kûtun en yaşlı hu¨neridir; çok derin susup du¨nyayı dışladığınıza inandığınız anda içinizdeki bir tohuma sessizce su verir. Yeşerirken ruhunuz bile duymaz.

  • 2. Hamur

Goncanın Üçüncü Günü Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.