30,00 TL
23,10 TL
%23 indirim
Kazancınız
:
6,90 TL
Geride Kalanlar Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 388
ISBN: 9789759815103
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 6 adet satılmıştır.
Jerry B. Jenkins
Jerry B. Jenkins
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Geride Kalanlar Kısa Özet

    Bir felaket anında yer kürenin her yerinde milyonlar yok olmuştu.

    Araçlar aniden, yan yatıp kontrolden çıkmış, sevdikleri gözlerinin önünde yok olurken, insanlar şoka girmişlerdi. Bazıları, evrendeki yaratıkları suçluyor bazıları ise bunun tabiatın bir oyunu olduğunu beyan ediyordu. Hatta bazıları da dünyayı fethetmek isteyen birisinin yüksek teknolojiyle askeri bir saldırı düzenlediğini düşünüyordu.
    Ancak uçak pilotu Rayford Steele`in karısı bu olaya karşı onu uyarmıştı. Eğer Irene Steele haklıysa, demek ki o ve küçük oğlu ortadan kaybolmuşlardı. Ya daha büyük olan kızları ? Tıpkı Rayford gibi, Chloe`nin durumu da şüphe uyandırıyordu.
    Bu evrensel kaousun ortasında Rayford`un ailesini araması gerekiyordu. Aynı zamanda cevapları ve gerçeği de. Bu ortadan yok oluşlar, en karanlık günlerin geleceğinin habercisiydi.
    Bu çarpıcı hikayede Jerry B. Jenkins ve Tim Lahaye, milyonlar yok olurken "Geride Kalanlar"ın hayatlarının nasıl olacağını incelemişlerdir. " Geride Kalanlar" sizde merak uyandıracak, sizi eğlendirecek ve meydan okuyacak. Siz bunu fark ettiğinizde, milyonların inandığı bu olay gerçekleşecek ve tüm yaşamınızı değiştirecek.

  • 2. Hamur

Geride Kalanlar Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.