Genç Kal Uzun Yaşa

Omega

Deepak Chopra

200,00 TL
144,00 TL
%28 indirim
Kazancınız
:
56,00 TL
Genç Kal Uzun Yaşa Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Sağlık Kitapları
Sayfa Sayısı: 304
ISBN: 9786050208238
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 42 adet satılmıştır.
Deepak Chopra
Deepak Chopra
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Genç Kal Uzun Yaşa Kısa Özet

    Genç Kal Uzun Yaşa

    Genç Kal, Uzun Yaşa: 10 Adımda Yaşlanmayı Tersine Çevirin kitabında Dr. Deepak Chopra ve Dr. David Simon, yaşlanmayı zihin ve beden çalışmalarıyla tersine çevirmek için tu¨m bilgi birikimini kullanıyor. Bu 10 adımdan oluşan pratik rehber, zihin ve bedenin yeniden bir bu¨tu¨n olmasını ve kişinin kendini iyi hissetmesini sağlamak için hazırlandı.

    Zihinsel dinçliği nasıl koruyacağınızı, bedensel ve zihinsel esnekliği nasıl geliştireceğinizi, bağışıklık sisteminizi nasıl gu¨çlendireceğinizi, vu¨cudunuzu nasıl besleyeceğinizi ve yaşlanmayı nasıl tersine çevirebileceğinizi öğrenmek ve tu¨m bunları deneyimlemek için bu kitaptaki 10 adımı takip etmeye başlayın.

    Deepak Chopra ve David Simon, hem yaşlılığın bizdeki hangi du¨şu¨nce alışkanlıklarının sonucu olduğunu fark etmek hem de bu alışkanlığın u¨zerimizdeki etkisini ortadan kaldırmak için çeşitli çareler sunuyorlar. Onların tavsiyelerine uyarsak, inanıyorum ki eninde sonunda yaşlanmanın olumsuz etkilerinin önu¨ne geçebileceğiz; hatta yaşlanma su¨recini tersine çevirmemiz bile mu¨mku¨n olacak.
    Prof. Dr. Ellen J. Langer, Harvard Üniversitesi, Psikoloji Bölu¨mu¨

    Gu¨nu¨mu¨zu¨n en iyi doktorlarından ve du¨şu¨nu¨rlerinden ikisiyle birlikte, yaşlanmayı tersine çevirme mucizesine bir yolculuk yapın. Genç Kal, Uzun Yaşa, yaşlanmayı önemli ölçu¨de tersine çevirmeniz için size tu¨m araçları veriyor. Şu¨phelerinizi askıya alın ve bu araçları kullanarak her anlamda giderek gençleştiğinizi gözlemleyin.
    Dr. Wayne Dyer, Your Erroneous Zones ve Wisdom of the Ages kitaplarının yazarı

  • 2. Hamur

Genç Kal Uzun Yaşa Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.