139,00 TL
90,35 TL
%35 indirim
Kazancınız
:
48,65 TL
GAZAP Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 488
ISBN: 9786057649164
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 156 adet satılmıştır.
Monica McCarty
Monica McCarty
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • GAZAP Kısa Özet

    İskoçya’nın İngiliz egemenliğinden kurtulmak için verdiği bağımsızlık mücadelesi peş peşe gelen zaferlerle sürmekte, Highland Muhafızları da bu büyük mücadelenin merkezinde yer almaktadır. En önemli ve tehlikeli görev ise Arthur Campbell’in omuzlarındadır.

    Düşman hatlarının derinliklerine sızmış olan Campbell, keskin duyuları ve kendini neredeyse görünmez kılma yeteneğiyle aldığı İzci lakabının hakkını vermekte, düşman birliklerinin plan ve amaçları hakkında Muhafızlara kritik önemde bilgiler sızdırmaktadır.

    Büyük bir zaferi tayin edici günler yaklaşırken, Arthur’a çok zorlu bir görev verilir: Babasının katilinin klanına sızacaktır; böylece hem mücadelenin sonucunu belirleyecek hem de intikamını alabilecektir.

    Fakat büyük bir *engel*le karşı karşıyadır. Büyüleyici güzelliği ve keskin zekâsıyla Arthur`a rakip olan bir kadın: Baş düşmanının kızı Anna MacDougall... Baş gösteren savaş tehdidinin gölgesinde geçen her gün onları birbirine çekerken, ihanet ve tutkunun ateşten çemberi etraflarını da sarmaktadır. Arthur’un seçim yapma zamanı gelmiştir. Savaşın ve hayatının kaderini belirleyecek soru iyice yaklaşmaktadır: Aşk mı intikam mı?

  • 2. Hamur

GAZAP Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.