75,00 TL
65,25 TL
%13 indirim
Kazancınız
:
9,75 TL
Feriha Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 182
ISBN: 9786050645248
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 3 adet satılmıştır.
Reyhan Güneş
Reyhan Güneş
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Feriha Kısa Özet

    Reyhan Güneş’ten Van’ın ücra bir köyünde geçen muhteşem bir roman. Kadının kendinden başka herkesin elinin altından geçen hayatını konu edinen kitap, 1990’lı yıllarda okulla yeni tanışan çocukların sevincini de anlatıyor. Bu sevince eşlik eden dram ve Feriha’nın Van- İstanbul arasında geçen ve her sahnesi hüzne boyanmış hikâyesi anlatılmaktadır.

    Feriha’nın göğüs kafesinde büyüyen derdine derman arayacak gücünün bile olmaması, Doğu kadınının yaşamak zorunda bırakıldığı hayatın zorluğu, Feriha’nın daha on altısında kararan hayatı anlatılırken, Doğu kadınının şekilden şekile giren, bin bir yerden çekiştirilen, en nihayetinde imha edilen hayalleri ve hiç bitmeyen ıstırabın hikâyesidir, Feriha.

    Zamanın zorlu şartlarında, diline kilit vurulan, yaşının küçük olduğuna bakılmaksızın omuzlarına konan dünya kadar yükü taşımak zorunda bırakılan kadınların romanıdır, Feriha.

    Bir yanı kış, diğer yanı ateşe atılmış kız çocuklarının yaşamıdır, Feriha.

    Ezilmişlikler, horlanmışlıklar, yok sayılmışlıklar arasına usulca sokulan umutların, yarı yolda kaybolmasının verdiği hüznün, acının kaleme dökülmüş halidir, Feriha.

  • 2. Hamur

Feriha Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.