120,00 TL
92,40 TL
%23 indirim
Kazancınız
:
27,60 TL
Feng Shui Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Hobi Kitapları
Sayfa Sayısı: 103
ISBN: 9789755400952
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2009
satis-icon
Satış Rakamları 47 adet satılmıştır.
Belinda Henwood
Belinda Henwood
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Feng Shui Kısa Özet

    Feng Shui (Kanton`da "Foong Swee" ve mandarin`de "Fong Shwee" olarak okunur) huzurumuzu arttırmak için insanlar ve çevremiz arasında ki uyumu yaratmanın yoludur. Eski bir Çin dizayn ve yerleştirme teorisi Feng Shui, Çevrelerinden olumlu veya olumsuz etkilenen bazı yerlerde belirgin bir şekilde daha şanslı, daha mutlu, daha sağlıklı veya huzurlu olan insanların gözlemlenmesinden doğmuştur.

    Feng Shui evinizde uyumlu aile ilişkileri oluşmasına, sağlığın korunmasına yardım eder, enerji ve heyecanı canlandırır ve hatta bereketi arttırır. İş Yaşamında Feng Shui, refahı ve başarıyı çeker. Feng Shui çevrenizi değiştirerek, yaşamınızı daha iyiye doğru değiştirmenize izin verir.

    Çevrenizde birçok etkin elementler olduğu için Feng Shui`e başvurmak karmaşık bir iş gibi görünebilir fakat, sizi hiçbir büyük masrafa veya zahmete sokmayacak bazı temel, çok eski ve değerli çareler bulunmaktadır. Feng Shui bazen mobilyalarınızın yerini değiştirmek, dekorunuzun rengini değiştirmek, rüzgar çanı ve ayna asmak veya evinizin girişine yeşil yapraklı bitkiler yerleştirmek kadar basit olabilir.

  • 2. Hamur

Feng Shui Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.