Etkinlikli Çocuk İlmihali

Mosquito Yayınları

Ayşe Serra Kara

250,00 TL
177,50 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
72,50 TL
Etkinlikli Çocuk İlmihali Hakkında Bilgiler
Türü: Din Eğitimi Kitapları
Sayfa Sayısı: 160
ISBN: 9786057126665
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2022
satis-icon
Satış Rakamları 16 adet satılmıştır.
Ayşe Serra Kara
Ayşe Serra Kara
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Etkinlikli Çocuk İlmihali Kısa Özet

    Ağaçlarından lezzetli meyveler yediğimiz, denizlerinde yüzüp serinlediğimiz, kırlarında yuvarlandığımız, arkadaşlarımızla koşup oynadığımız ve saymakla bitmeyecek nimetlerle donatıldığımız bu güzel dünyayı yüce Allah bizim için yarattı. Bu dünyada doğru ve güzel olarak yaşayanları ise yepyeni bir hayatta en güzel şekilde ödüllendireceğinin müjdesini verdi.

    Doğru ve güzel yaşamak ve diğer hayatımızda sonsuz mutluluğa kavuşmamız içinse bir kılavuza ihtiyacımız vardı. Bugüne kadar yaratılan tüm insanların en güzeli olan Peygamber Efendimiz (s.a.v.) aracılığıyla tüm insanlara gönderdiği İslam dini, tam da ihtiyacımız olan şeydi.

    Şu an elinde tuttuğun bu kitap dinimizi en güzel şekilde yaşayabilmen için sana yol gösterecek. Dinimizin kurallarını doğru uygulaman, Efendimiz’in (s.a.v.) güzel ahlakını örnek alabilmen için sana rehber olacak. Keyifli etkinler ve masallarla sana arkadaşlık edecek.

    Haydi sayfaları çevirmeye başla. Kim bilir, belki de bu sayfalar Allah’ın bize vadettiği sonsuz hayat için ilk adımındır.

  • 2. Hamur

Etkinlikli Çocuk İlmihali Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.