130,00 TL
92,30 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
37,70 TL
Yasak İlmin Kitabı Hakkında Bilgiler
Türü: Türk Edebiyatı Romanları
Sayfa Sayısı: 304
ISBN: 9786051143699
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 37 adet satılmıştır.
Ayfer Kafkas
Ayfer Kafkas
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Yasak İlmin Kitabı Kısa Özet

    Bildiklerin, gördüklerinden ibaret ama her şeyi görüyor musun? İşte sana görmediklerini vaat ediyorum, iyice düşün, istiyor musun...

    İranlı büyücü Tir-i Danende tarafından, yüzyıllar önce kaleme alınmış bir kitaptır Esrarname. İçindeki çeşitli büyü ve tılsımlarla sahibine sonsuz imkânlar sunan, ölümsüzlüğün kapısını aralayan, alabildiğine gizemli ve bir o kadar da tehlikeli bir kitap...

    Esrarname`nin beraberinde getireceği karanlığın farkına varan âlimler, eseri ortadan kaldırmak için ne kadar emek sarf etseler de başaramaz, sadece ikiye iki bölebilirler.

    18. yüzyıl Osmanlısına, Germiyan topraklarına kadar ulaşır Esrarname`nin parçaları. Kitabın bir yarısı Nagehan`dadır. Nagehan, Esrarname vasıtasıyla edindiği insanüstü güçleri iyilik adına kullanır, geceleri Esved ismiyle, kara kıyafetleriyle sokaklarda, halkın güvenliği için hırsızın haydudun peşine düşer. Esrarname`nin diğer yarısı ise Muntazar adlı bir büyücüdedir. Nagehan elindekini ne kadar insanlığın iyiliği için kullanmak istiyorsa; Muntazar da tam aksi yönde kara büyülerle uğraşmakta, ölümsüzlüğe ve sonsuz zenginliğe ulaşabilmek amacıyla kötü emellerine alet etmektedir kitabı.

    Esved ve Muntazar arasındaki çarpışma günbegün yaklaştıkça, Tir-i Danende zamanından bu yana kitabın peşinde olan kötücül cin Asfar, Esrarname`nin iki yarısını da ele geçirebilmek için hem Nagehan`a hem Muntazar`a türlü oyunlar oynamaktan geri durmayacaktır.

    İnce detaylarla bezeli tarihî dokusu, türlü gizem ve aksiyonla dolu kurgusuyla Esrarname, fantastik tarihî kurgu türünün hakkını başarıyla veriyor.

  • 2. Hamur

Yasak İlmin Kitabı Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.