320,00 TL
214,40 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
105,60 TL
Esma’ül Hüsna Hakkında Bilgiler
Türü: Genel İslam Kitapları
Sayfa Sayısı: 146
ISBN: 9786257689618
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Hasan Hüseyin Doru
Hasan Hüseyin Doru
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Esma’ül Hüsna Kısa Özet

    Âlemlerin rabbi olan Allah`a hamd ve sena Allah`ın Habibi hazreti Muhammed `e (SAV) Aline, ashabına ezvacına ve etbaına Selat ve selam olsun. Allahü zülcelal Hz`ni tanımak, Allah`a kulluğunu birinci adımıdır. İnsan kendi istidadı nisbetinde tanı-madığı rabbe nasıl kul olur. Allah`ın yüceliğini, kudre-tini, azametini bilmeyen kişi Allah tan nasıl yardım isteyebilir, nasıl teslim olabilir. Onun içindir ki, sevgili peygamberimiz (sav): "En büyük amel Allah`ı bilmek-tir. Allah`ı bilmeden yapılan amelin faydası olmaz." buyuruyor.

    Elbette ki Allah`ı hakkıyla bilmek biz insanlar için mümkün değildir. Neticede insanın aklıda Allah`ın yarattığı sınırlı bir varlıktır. Ancak herkes kendi algısı kadar Allah`ı sahih kaynaklardan öğrenmek zorundadır.

    Allah rızası ve Ümmeti Muhammed`in istifadesi niyetiyle hazırlamış ve siz kıymetli okuyucularımıza sunmuş olduğumuz bu eserin amacına ulaşmasını diliyorum. Bu hayırlı çalışmamızda hasbel beşer kusurlarımız olmuşsa, siz kıymetli okuyucularımızın beni uyarmasını arz ederim. Daha sonraki eserlerimiz de görüşmek ümidiyle Allah`a emanet olunuz.

  • 2. Hamur

Esma’ül Hüsna Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.