106,00 TL
63,60 TL
%40 indirim
Kazancınız
:
42,40 TL
Engelsiz Masallar Hakkında Bilgiler
Türü: Roman ve Öykü Kitapları
Sayfa Sayısı: 80
ISBN: 9786052297063
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 178 adet satılmıştır.
Ayşegül Sözen Dağ
Ayşegül Sözen Dağ
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Engelsiz Masallar Kısa Özet

    «Ayşegül Sözen Dağ, Engelsiz Masallar’da her birinde kendinizden bir şeyler bulacağınız öyküler eşliğinde, farklı olmanın; iyiye, güzele engel olmadığını anlatmayı başarmış. Biz ortaokul, ilkokul ve anaokulu yaş gruplarındaki 3 çocuğumuzla severek okuduk. Kalemine, yüreğine sağlık!»

    Hatice Özdemir Tülün

    @portakalagaci

    «Engelsiz Masallar’la çocuklarımıza farkındalık kazandırmak mümkün. Kendimizle daha mutlu ve barışık bir dünya için bu masalların yeri bambaşka. Biz de bu eseri okuyarak ve okutarak Engelsiz Masallar kitabındaki bu iyilik sesine kulak verebiliriz. Engelsiz bir dünyayı gelin hep birlikte kuralım…»

    İzzet Eker

    Eğitimci/Yazar

    «Ayşegül Sözen Dağ, Engelsiz Masallar kitabındaki özgün metinlerle dikkatleri üzerine çekmiş bir yazar. Engelsiz Masallar, tematik anlatımının yanı sıra sanat masalı ve çocuk edebiyatı bakımından da dikkat çekici, buluşları ile kendine sahici bir alan açmıştır. Kitap bu yönüyle geleceğe gülümseyen bir tabiattadır.»

    Vural Kaya

    Şair/Yazar

    «Engelsiz Masallar, çocuklara dünyaya farklı bir gözle bakmalarını sağlayacak ve tüm farklılıkları kucaklayacak bir dünyanın varlığını fısıldıyor. Çocukların tekrar tekrar okuyacağı kulaktan kulağa anlatılacak Engelsiz Masallar, sevmek için hiçbir engelin olmadığını bize bir kere daha hatırlatıyor.»

    Merve Özçelik

    @basaksehiranneleri

    «Çocukların, *farklı olanı* anlamalarına, saygı duymalarına ve sevmelerine *Engel* gibi görünen farklılıkların, aslında birer *Engel* olmadıklarını kavramalarına sağlayacak nitelikte bir çalışma…»

    Merve GÜLCEMAL

    @oyuncuannemerve

  • 2. Hamur

Engelsiz Masallar Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.