35,00 TL
26,95 TL
%23 indirim
Kazancınız
:
8,05 TL
En İyi Arkadaşım Hakkında Bilgiler
Türü: Hikayeler
Sayfa Sayısı: 176
ISBN: 9786054969029
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2014
satis-icon
Satış Rakamları 17 adet satılmıştır.
Ute Wegmann
Ute Wegmann
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • En İyi Arkadaşım Kısa Özet

    Alman çocuk edebiyatının önemli yazarlarından Ute Wegmann’ın dostluk, dayanışma ve özverinin değerini vurgulayan kitabı En İyi Arkadaşım, yeni bir kapakla ikinci baskısıyla tekrar okurlarla buluşuyor.

    Çocuklar için yazdığı kitaplarda genellikle, günlük çatışmaları, yaşça küçük bireylerin haksızlıklarla başa çıkmalarını ve diğer bireylere göre farklı olmanın getirdiği problemleri konu eden Ute Wegmann, farklılıkları dostça bir anlatımla kaleme alıyor.

    Yazarın Türkiye’deki okurla buluşan kitabı En İyi Arkadaşım’da da bebekken ağır bir hastalık geçiren Ben ve sporda çok başarılı olan Fritz’in birbirlerine duydukları sevgi ve güven dolu ilişki konu ediliyor.

    İlgi alanları, becerileri ve aile yapıları çok farklı olan bu iki çocuğun dostluğunu anlatan *En İyi Arkadaşım* güçlü bir arkadaşlığın, toleransın ve sabrın hikâyesini eğlenceli çizimler eşliğinde anlatıyor.

    *Ute Wegmann’ın eğlenceli dilinden Fritz ile Ben’in dostluğunu ve birlikte kat ettikleri yolu okumak, yalnız çocuklara değil anne-babalara da iyi gelecek. Çocukları koruma içgüdüsü mü yoksa biraz daha cesaret mi? En İyi Arkadaşım’ın büyük sorusu budur.*

    - Ayça Tuncel Eken – Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni

  • 2. Hamur

En İyi Arkadaşım Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.