Dünyanın Merkezine Yolculuk

1001 Çiçek Kitaplar

Jules Verne

70,00 TL
52,50 TL
%25 indirim
Kazancınız
:
17,50 TL
Dünyanın Merkezine Yolculuk Hakkında Bilgiler
Türü: Dünya Çocuk Klasikleri
Sayfa Sayısı: 136
ISBN: 9786053411819
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2023
satis-icon
Satış Rakamları 430 adet satılmıştır.
Jules Verne
Jules Verne
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Dünyanın Merkezine Yolculuk Kısa Özet

    Hamburg’un eski mahallerinin birinde küçük bir ev; masanın üzerinde çözülmeyi bekleyen şifreli bir mesaj. Bir jeolog ve maden bilimci olan Profesör Otto Liedenbrock bu şifreli mesajı az önce, el yazması bir kitabı karıştırırken buldu. Bu küçücük kâğıda şifrelenen not, Profesör Liedenbrock için, dünyanın merkezine doğru çıkılacak bir yolculuğun başlangıcı anlamına geliyor. Hatta yeğeni Axel’ın, *Magmaya böylesine yaklaşınca erimez miyiz?* itirazlarına bilime âşık Profesörün yanıtı, *Riski göze almayanlar, başarılara imza atamazlar* olacak.

    Acaba önce trenle Danimarka’ya, sonra da İzlanda’nın başkenti Reykjavik’e giderek başlayacakları bu yolculuğun sonunda dünyanın merkezine ulaşabilecekler mi ve bu muazzam macera sırasında ne gibi tehlikelerle yüzleşmeye mecbur kalacaklar?

    Bilimkurgu edebiyatının en büyük isimlerinden Jules Verne’in (1828-1905) en ünlü romanlarından olan Dünyanın Merkezine Yolculuk, ilk kez 1864 yılında yayımlandı. Hava taşıtlarının ve hatta denizaltıların bile icat edilmesinden yıllar önce, denizlerin altı, gökyüzü ve uzayla alakalı eserlere imza atan Jules Verne’in yapıtları 150’ye yakın dile çevrilmiştir.

  • 2. Hamur

Dünyanın Merkezine Yolculuk Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.