225,00 TL
159,75 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
65,25 TL
Dönüşüm Kitabı Hakkında Bilgiler
Türü: Psikoloji Başvuru Kitapları
Sayfa Sayısı: 260
ISBN: 9786057141262
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2024
satis-icon
Satış Rakamları 26 adet satılmıştır.
Ümit Akçakaya
Ümit Akçakaya
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Dönüşüm Kitabı Kısa Özet

    “Yaşamdaki asli görevimiz, her birimizin derinlerindeki potansiyele erişmektir. Böylelikle içimizdeki tırtıl bir kelebeğe dönüşür.”
    Carl Gustav Jung

    Nasıl insan bedeni zaman içinde bir yandan hücre hücre yenilenirken bir yandan da büyüyerek, gelişerek, sonrasında da yaşlanarak dönüşüme uğruyorsa, ruhsal yapı da benzeri bir değişim silsilesi ile dönüşüm geçiriyor. 
    Bu dönüşüm süreci, insanın yaşama uyumlanması üzerinde de bozucu etkilerde bulunabiliyor. Bu sürece karşı neler yapılabileceği ve ruhsal olgunluğa nasıl erişilebileceği kültürden kültüre değişen beklentiler olsa da bir de insan doğasının bize anlattıkları var.
    "Dönüşüm Kitabı", kendi dönüşümünün farkına varmak, ruhsal olgunluğa erişmek üzere bütüncül psikoterapinin nasıl işlev kazanacağını örneklerle açıklayan bir başvuru rehberi. 
    İlk kitabı "Uyanış-Kişiliğin Gizil Kodları" ile insanın ruhsal bileşenleri, ruhsal gelişim basamakları ve farklı kişilik yapılanmaları hakkında bilgiler aktaran Dr. Ümit Akçakaya, bu kitabıyla ise psikoterapi süreci ve bu sürecin insanın değişimi ve dönüşümünde nasıl bir etki yarattığını açıklıyor.

  • 2. Hamur

Dönüşüm Kitabı Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.