182,00 TL
112,84 TL
%38 indirim
Kazancınız
:
69,16 TL
Doğu Öyküleri Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 398
ISBN: 9786257046275
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 6 adet satılmıştır.
Robert E. Howard
Robert E. Howard
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Doğu Öyküleri Kısa Özet

    Ortaçağ Avrupa’sı bilmese de Anadolu, Mezopotamya ve Mısır-başka bir deyişle Outremer- yeni bir çağa, yeni bir dünyaya giden yolun başındaki kapıydı. Avrupa’dan bahtını aramaya gelen Kelt, Norman, Germen, Fransız maceracıların; onları püskürtmek üzere at binip kılıç kuşanan Türkler, Araplar, Persler, Kürtler ve akla gelebilecek envai türden milletin yeni bir gelecek aradığı, entrika, savaş ve zulmün iç içe geçtiği, ulusların sadece askeri güç ve taktik üstünlükle varlığını sürdürebildiği bir çağda, hırslı şövalyeler, gözü kara maceracılar, sofu papazların yalan vaatleri peşinde, ardı arkası kesilmeyen bir sel gibi en sonunda imha olmak üzere aktı bu coğrafyaya.

    Bir kere işin içine girince işler karışır; cesaret, akıl, hile ve kararlılık kimsenin tekelinde olmadığı gibi, düşman da hep karşı tarafta değildir.
    Howard’ın tanıdık toprakları mekân tutan bu etkileyici öykülerinde, Selâhaddin Eyyûbi, İmâdüddin Zengî, El Hâkim, Yıldırım Bayezid, Timur, Cengiz Han, Kanunî Sultan Süleyman gibi tarihi yeni baştan yazan büyük liderler ve hırslı komutanlar kurgusal karakterlere eşlik ediyor.

  • 2. Hamur

Doğu Öyküleri Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.