184,50 TL
123,62 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
60,88 TL
Doğanın Ölümü Hakkında Bilgiler
Türü: Bilim Kurgu Romanları
Sayfa Sayısı: 190
ISBN: 9786257599047
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 11 adet satılmıştır.
J. -H. Rosny Aine
J. -H. Rosny Aine
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Doğanın Ölümü Kısa Özet

    Kimilerine go¨re Rosny ai^ne´’den o¨nce *gerc¸ek* bilim kurgu yoktur.

    Tarihsel anlamda yerini Jules Verne’den sonra, H. G. Wells’ten o¨nce olarak konumlandırabilecegˆimiz Rosny ai^ne´’nin eserleri *bilimsel* kurgunun temellerini attıgˆı ic¸in o¨nemi bu¨yu¨ktu¨r.

    Bilim kurgu dizimizin ic¸inde o¨nemli bir yeri olan Rosny ai^ne’den ikinci kitabımız, "yok olan dogˆa" teması u¨zerine yazılmıs¸ ilk nitelikli bilim kurgu eseri: "Dogˆanın O¨lu¨mu¨". Bu kitap, c¸evreci du¨s¸u¨ncenin temellerinin atıldıgˆı 1960`lardan c¸ok o¨nce, 1910 yılında yazıldı; tutarlılıgˆı ve o¨ngo¨ru¨lu¨ ifadeleriyle do¨neminin oldukc¸a ilerisinde kabul edildi.

    I·nsani bakıs¸ı (antroposen) as¸an yazınsal tutumu, Rosny ai^ne´’yi do¨nemindeki digˆer bilim kurgu yazarlarından ayırmaktadır. Bu kitapta da Rosny ai^ne´, insani bir dogˆayı as¸ar ve dogˆanın tarafındaymıs¸c¸asına bir anlatı yaratır. O¨len, dogˆanın kendisi midir yoksa dogˆa ic¸indeki insanlıgˆın varlıgˆı mıdır; bu sorunun cevabını siz okuyuculara bırakalım.

    Bu degˆerli c¸alıs¸mayı Tu¨rkc¸eye kazandırdıgˆımız ic¸in sevinc¸liyiz. Zaman ic¸erisinde Rosny ai^ne´ kitaplıgˆından yeni c¸alıs¸maları da sizlere sunacagˆımızın so¨zu¨nu¨ vererek;
    I·yi okumalar dileriz.

  • 2. Hamur

Doğanın Ölümü Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.