94,00 TL
72,38 TL
%23 indirim
Kazancınız
:
21,62 TL
Dilhun Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 126
ISBN: 9786256574144
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2023
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Aslı Albayrak
Aslı Albayrak
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Dilhun Kısa Özet

    Zaman makinesi icat edilmemiş olsa da geçmişe gidip o dönemdeki insanlarla zaman geçirip, onların dertlerine ortak olmak bazen mümkündür, evet mümkün. Çünkü okuma dediğimiz bu sonu gelmeyen müthiş istek, insanı okudukça farklılaştırıyor ve farklılaştırdıkça hayata olan bakışını değiştiriyor. 
    Zaman makinesine ihtiyacımız yok. Duyguları derinden hissedebilen ve bütün insanların derdiyle dertlenen hassas bir kalbe ihtiyacımız var.
    Bundan belki de yirmi otuz yıl öncesine dayanan uzun ve yorucu bir yolculuğu anlatıyor sizlere Dilhun... Öyle bir anlatım ki zaman zaman sizi asırlar öncesine götürüyor. Bu hikâyede Güneydoğu Anadolu topraklarına kanat çırpacağız. Öyle bir özgürlükle gökyüzünde uçacağız ki hikâyedeki bütün yaşamları kendi sevincimizle gülümseteceğiz. Bu topraklarda nefes alan ve bu zorlu yaşam ile savaşan bütün dilhunların sesi olacağız. İçi kan ağlayıp dışı sükût ile duranları anlatıp onlarla yoldaş olacağız.
    Farklı düşünen bir genç ile başlayıp onlarca insanın gerçek hayatına dokunan, bazen ağlatan, bazen kendi hayatımızı sorgulatan, yaşanmış hikâyelerden uyarlanan müthiş bir roman...

  • 2. Hamur

Dilhun Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.