96,00 TL
64,32 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
31,68 TL
Define Adası Hakkında Bilgiler
Türü: Roman ve Öykü Kitapları
Sayfa Sayısı: 224
ISBN: 9786055994822
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Robert Louis Stevenson
Robert Louis Stevenson
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Define Adası Kısa Özet

    İngiltere’nin güney kıyılarında bulunan, Jim Hawkins’in ailesinin işletmekte olduğu Amiral Benbow Hanı, yazları yoğun, kışları oldukça sakin bir yerdir. Ancak bir kış günü hana gelip yerleşen Billy Bones isimli eski bir korsan, tüm ailenin yaşamını değiştirir. Bones’un sahip olduğu korsan Flint’in definesinin yerini gösteren bir haritanın peşinde olan korsanlar yüzünden handa zor günler yaşanır. Bu harita rastlantı sonucu Jim Hawkins’in eline geçer ve heyecanlı bir define avı başlar. 

    Define Adası yalnızca bir macera romanı değil. Kahramanımız Jim’in ve yol arkadaşlarının karşılaştığı ihanetlerle, sürpriz saldırılar ve kanlı çarpışmalar karşısında sergilediği davranışlarla da ahlak kavramına atıf yapılmaktadır. 

    ... Kaptan, seyir defterinin başına geçti. Yazdıkları şunlardı:
    Alexander Smollett, Kaptan; David Livesey, gemi doktoru; Abraham Gray, marangoz tayfa; John Trelawney, geminin sahibi; John Hunter ve Richard Joyce, gemi sahibinin hizmetçileri, deniz tecrübeleri yok. Gemiden kalan sadık kişiler bunlardan ibaret. On günlük gıda var. Bugün Define Adası’nın kıyısına çıkıldı ve kulübeye Britanya bayrağı asıldı. Gemi sahibinin hizmetçisi karacı Thomas Redruth, isyancılar tarafından vuruldu. Miço James Hawkins...

  • 2. Hamur

Define Adası Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.