80,00 TL
56,80 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
23,20 TL
Dava Adamı Olmak Hakkında Bilgiler
Türü: Genel İslam Kitapları
Sayfa Sayısı: 312
ISBN: 9786052385661
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 3 adet satılmıştır.
Ahmed Ağırakça
Ahmed Ağırakça
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Dava Adamı Olmak Kısa Özet

    Bu davaya sahip çıkmanın önemimi, bu davaya sahip çıkanların yanında yer almak gerektiğini söylemek güzel ama bunu fiiliyata dökmek ve bizzat bunun için yaşamak ve bunu gaye edinmek çok daha önemlidir.

    Türkiye`!de elli yıldır verdiğimiz İslami mücadelenin ürünlerini kısmen görüyoruz. Ama bu yeterli değil, ekonomik bağımsızlığımızı tam anlamıyla gerçekleştirmemiz gerekitği gibi yeni yetişen nesillerimize İslami ahlak ve edebin, İslami duruş ve davaya sahip çıkmanın zaruretini de sürekli dile getirmemiz gerekmektedir.

    İşte bu heyecan ve anlayışla ülkemizde ve bütün islam dünyasında İslami direniş ve çalışmaların daha ileri bir boyuta taşınması için bu çalışmamızda bunları dile getirmeye gayretine girdik. Umarım bu çalışmamız, 1990`lı yıllardan sonra 28 Şubatın getirdiği sıkıntıların akabinden kısmen pörsümüş olan İslami uyanışa destek vermek açısından bir boşluğu dolduracak ve gençlerimizin bu davaya sahip çıkmalarına katkıda bulunacaktır. Biz ne pahasına olursa olsun bu davadan asla vazgeçmeyeceğiz. Birileri bu tavrımızı farklı yorumlayabilir ama biz tam elli yıl önce bu çizgiyi başlattık ve hala sürdürmeyi azmetmekteyiz...

  • 1. Hamur

Dava Adamı Olmak Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.