303,00 TL
203,01 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
99,99 TL
Çıkmaz Sokak Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 221
ISBN: 9786256550162
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2023
Metin Yiğit
Metin Yiğit
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Çıkmaz Sokak Kısa Özet

    ÇIKMAZ SOKAK SADECE BİR DRAM DEĞİL HAYAT DERSİDİR
    Eren u¨vey babası Orhan Bey’in yaptıgˆı plan sonucu onun sahibi oldugˆunu bilmeden is¸e girdigˆi tekstil fabrikasında farkına varmadan yıllarca en gu¨zel s¸ekilde sistemli bir s¸ekilde yetis¸tirilir. Tek bas¸ına mu¨cadele etmek ic¸in c¸ıktıgˆı yolu Bursa`ya du¨s¸er.
    Aldıgˆı terbiye is¸ konusundaki yetenegˆiyle c¸alıs¸tıgˆı her s¸irkette o¨n plana c¸ıkmayı bas¸arır.
    C¸alıs¸tıgˆı s¸irketten tanıdıgˆı Merveler’in alt katına kiracı olarak tas¸ınır. Feyza hanım evlerine tas¸ınan bu genc¸ delikanlıya bir anne s¸efkati ile yaklas¸ır.
    Eren`de bu mu¨stesna insana zor anlarında yardımcı olmayı bir vazife edinir.
    S¸irketin bir Rus is¸ insanına satılmasıyla yolu Olga ile kesis¸en Eren onun gu¨zelligˆinden etkilenip onun kendisine yaptıgˆı anlas¸malı evliligˆi kabul edip onunla Rusya`ya gider. Onun bu kararı kendisine ilgi duyan Merve`yi c¸ok u¨zer.
    Olga`nın babasıyla anlas¸amayan Eren evlendigˆi es¸i olan Olga`yı kendi- siyle Tu¨rkiye`ye gelmeye ikna edemeyince tek bas¸ına Bursa`ya do¨ner. Olga`nın babasının du¨zenledigˆi Sahte imzalarla usulsu¨z bir bos¸anma sonucu Olga`dan umudunu keser. Eren aylar sonra ailesinin de tes¸vikiyle Merve`yle evlenir.
    Babasının zulmu¨nden kac¸ıp kocasının pes¸inden Tu¨rkiye`ye gelen Olga o¨gˆrendigˆi gerc¸ekler kars¸ısında yıkılır. Ama o kocasını kimseye kaptırmak niyetinde degˆildir.
    Olaylar o¨yle bir gelis¸ir ki hayatları adeta c¸ıkmaz bir sokagˆa do¨ner...

  • 2. Hamur

Çıkmaz Sokak Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.