110,00 TL
90,20 TL
%18 indirim
Kazancınız
:
19,80 TL
Cennet Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 138
ISBN: 9786057610065
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Şeref Efe
Şeref Efe
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Cennet Kısa Özet

    "Özgürlük Zamanı: Cennet beş kitaptan oluşan Özgürlük Çağı serisinin son hikayesidir.

    Bir kaza sonucu Anahura insanlık tarihinin sonlandığı bir zamana çıkar. Özgürlük düşüncesi iki zıt kutba evrilerek birbirinden ayrışmış ve yeryüzünde bu ayrışmaya dayalı kalıcı bir denge kurulmuştur. Bir seçim yapmaya zorlanan Anahura, her iki alemi keşfetme, varlığı,  zamanı ve bilinci anlama yolculuğuna çıkar. Bu aslında özgürlüğü ve insanlığı yeniden inşa etme yolculuğudur.

    Orta gelecekten uzak geleceğe sıçrayan hikayemiz özgürlüğün çok yakın iki kavramla ilişkisi üzerine yoğunlaşmaktadır: Serbestlik ve bağımsızlık (bireysel anlamda). Bu çerçevede okuyucu anarşizm, kural tanımazlık, sufilik, yalnızlık, futurizm, teknolojizm ve bir ölçüde kapitalist gelişim düşüncelerine göndermelerle karşılaşacaktır.

    Okuyucu hikayenin merak uyandıran akışı içinde daha pek çok kavramı ziyaret edecek: Yapay zeka, insan bilinci, uygarlık, kader, gerçeklik, sanal gerçeklik, simülasyon teorisi, varlık, evren ve elbette zaman. Zaman yolculuğu dahil serüvene. Bunların her birinin özgürlükle ilişkisi nedir? Bu soru hep gündemde."

  • 2. Hamur

Cennet Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.