Çanakkale Destanı

Hayykitap

Emin Arık

45,00 TL
24,75 TL
%45 indirim
Kazancınız
:
20,25 TL
Çanakkale Destanı Hakkında Bilgiler
Türü: Tarih Araştırma ve İnceleme Kitapları
Sayfa Sayısı: 168
ISBN: 9789752477841
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 94 adet satılmıştır.
Emin Arık
Emin Arık
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Çanakkale Destanı Kısa Özet

    Çanakkale zaferinin mimarlarına, bu uğurda canlarını veren aziz şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz. Aldığımız her nefesten, cennet yurdu vatanımıza, okunan ezanımıza, Kur’an’ımıza, dalgalanan sancağımızdan bağımsız devletimize varıncaya kadar sahip olduğumuz her nimet için onlara dua etmeliyiz.

    Bugün, yüzyıl öncesindeki ruhu ve iman gücünü anlayabilmek için öncelikle Çanakkale’de verilen mücadeleyi çok iyi bilmek gerekir. Çanakkale`de ateş ve çelik yağmuru altında yalnız piyade tüfeği ve süngü vardı, teknolojiye karşı insan bedeni! Ve destanı destan yapan iman! Askerler kendi cenaze namazlarını kıldılar. Onları evde bekleyenler, *Baban gelirse ‘Annem seni hep bekledi’ de!* diye yaşadı, şehit kocasıyla ölüm ânında buluştu.

    Bu kitapta, hiç duyulmamış yeni bazı bilgi ve belgelerle birlikte bu eşsiz savunmanın gerçeklerini ve menkıbelerini okuyacaksınız. İnanıyoruz ki Çanakkale ruhunu ve inananların zaferini devam ettirmek, değerlerimize ve tarihimize sahip çıkmakla mümkündür. Ve Çanakkale şehitliğine bilmeden gelip o topraklara basanlar için küçük bir not: "Orada açan her çiçek, topraktan fışkıran her papatya, her gelincik, o toprağa düşmüş gencecik şehitlerimizin pirüpak bedenlerinden dışarı fırlıyor. O şehitler, o çiçeklerle dünyayı görüyor. Lütfen bunu unutmayın!*

  • 2. Hamur

Çanakkale Destanı Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.