Büyülü Fırın Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 218
ISBN: 9786257061162
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2022
satis-icon
Satış Rakamları 5 adet satılmıştır.
Gu Byeong-Mo
Gu Byeong-Mo
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Büyülü Fırın Kısa Özet

    Not: Çocuk kitabı değildir. On sekiz yaş üzeri okura hitap etmektedir.

    Mevcut genç-yetişkin romanlarını tahtından edecek denli acı gerçeklerden cesurca kaçışı anlatan akıcı bir eser var karşınızda. Genç-yetişkin ya da gelişim romanları kategorisini aşarak mükemmel anlatısı ve benzersiz hayal gücü ile gizem, korku ve fantezinin tüm unsurlarına sahip bir çalışma bu. İftiraya uğrayarak evinden kaçan bir delikanlının tesadüfen sığındığı bir fırında başına gelen her türden olay, fantezi olmakla beraber aslında umutsuz hakikatleri yansıtan birer aynadır. Genel edebiyat ile kurgusal büyüyü tam kararında harmanlamış bu eser aynı zamanda tamamen farklı bir kurguya susamış okura da müstesna bir okuma keyfi sunuyor.

    ***

    Bu kitap, sana iki (ya da üç) soru soruyor. Birinci soru, hayatın çıkmaz sokağına dalmışsın, kaçıp saklanacak bir yerin var mı? Mis gibi ekmek kokan sıcacık bir fırın, sana rehberlik edecek büyücü bir akıl hocası ve seni kucaklayacak mavi kuşa benzeyen bir arkadaşın varsa ne mutlu sana! İkinci soru, yaşamak sana acı veriyor, peki hiç zamanı geri almak istedin mi? Eğer öyleyse, hangi zamana gitmek istersin? Belirli şartları var ama... Tüm anılarını silip gitmek zorundasın mesela. Peki, o zaman aynı seçimleri tekrarlamayacağından emin misin? Aynı seçimi yaparsan, daha önce yaşadığın korkunç acıları gene yaşamak zorunda kalacaksın. Dikkat et! Bu kitap seni tatlı ekmek kokularıyla baştan çıkaracak ve kâbus gibi korkunç bir gerçeğe götürecek. (Üçüncü soru… Sen, ey okuyucu! Tüm bunlara rağmen bu kitabı okuyacak mısın?)

    Kwon Yeo-sun (Yazar)

    ***

    Büyülü Fırın, gerçekliğin tuzağına yakalanıp da kaçmak isteyenlere, pervasız fantezilere ve karanlık arzulara kapılmış olanlara lezzetli, ölümcül ama bir o kadar da karşı konulmaz büyülü ekmekler, kurabiyeler sunuyor. Bu kitap özgün espri anlayışı, ürpertici ve merak uyandıran kurgusuyla okuyucuları tam manasıyla büyüleyecek. Kitabın ilk sayfasını açtığınız anda bir kaçış yolu olmayan `Şeytanın Tarçınlı Kurabiyesini` çoktan ağzınıza almış olacaksınız!

    Kim Ji-woon (Film yönetmeni)

    ***

    Özenle kurulmuş cümlelerdeki mizah ürkütürken, tasvirler resim gibi akılda kalıyor. Daha önce hiç bu kadar acımasız ve baştan çıkarıcı bir genç-yetişkin romanı okumamıştım. `Büyülü Fırın`a siz de uğrayın. Asla geriye dönüp bakmak istemediğimiz bir sırrı keşfedeceksiniz ve gençliğinizin karanlık gölgeleriyle karşılaşacaksınız.

    Bang Eun-jin (Aktör, yönetmen)

  • 2. Hamur

Büyülü Fırın Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.