BRIO Safari Macera Seti 33960

Brio
1.699,90 TL
1.359,92 TL
%20 indirim
Kazancınız
:
339,98 TL
BRIO Safari Macera Seti 33960 Hakkında Bilgiler
Türü: Aktivite Oyuncakları
Sayfa Sayısı: 0
ISBN: 7312350339604
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • BRIO Safari Macera Seti 33960 Ürün Açıklaması

    "
    • Sizi krallığına davet ederken aslan kükremesini dinleyin. BRIO World 33960 Safari Adventure ahşap tren seti, savana güvenle keşfetmenizi ve vahşi hayvanlara doğal ortamlarında hayran kalmanızı sağlar.
    • Safari ranger Yardım: Pozitif ranger vahşi hayvanları kontrol etmek için savana gidiyor. Ahşap safari buharlı trenine binin ve bu heyecan verici macerada ona yardımcı olun. Hasta hayvanları tedavi etmek için bir bakım çantası ve ziyareti kaydetmek için bir kamera alıyor. Mağarasını koruyan aslanı arayın ve su birikintisinin yakınında bulunan fil ve zürafayı tespit edip edemeyeceğinizi görün.
    • Ahşap demiryolu ve hayvan macerası: Bu ahşap tren seti, safari temalı buharlı tren ve vagon, açık uçlu düzenler için ahşap paletler, off-road pisti, dağ pisti desteği, üç vahşi hayvan (aslan, fil ve zürafa) ile birlikte gelir, ahşap ağaç ve hatta su birikintisinin bir aslan Mağarası. Ayrıca yeni maceralar yaratmak için bir anahtar yolu kullanarak diğer BRIO World demiryolu sistemlerine de bağlanır.
    • Açık uçlu oyun yoluyla öğrenme: Tren, hayvanlar ve karakterler kullanarak safari temalı rol oyunu, çocukların hayal gücünü ve yaratıcı düşünmelerini uyaran gerçek dünyadaki bir hayvan macerası yaratır. BRIO Dünyası, gerçek dünyayla paralellik kuran kaliteli materyallerden yapılmış oyuncaklarıyla çocukları eğlendirirken aynı zamanda öğretmeyi amaçlar.
    "

BRIO Safari Macera Seti 33960 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.