50,00 TL
33,50 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
16,50 TL
Boyama Kitabı Hakkında Bilgiler
Türü: Çocuk Boyama Kitapları
Sayfa Sayısı: 32
ISBN: 9786058499089
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2016
satis-icon
Satış Rakamları 258 adet satılmıştır.
Kolektif
Kolektif
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Boyama Kitabı Kısa Özet

    Evde Karakter Eğitimi, ilköğretim ve anaokulu yaş dönemi çocuklarını kapsayan, genellikle evlerde, okullarda, camilerde; çocukların eğitimine uygun her mekanda yürütülen aşamalı bir din ve ahlak (değerler) eğitimi çalışmasıdır. Hazırlamış olduğumuz kitaplar, çalışmalarda yer alacak çocukların yaş düzeylerine uygun bir ahlak ve karakter eğitimini hedeflemiştir.

    Okul öncesi eğitimde, çocuğun hızlı gelişimi ve ilgilerinin değişmesinden dolayı öğrenmenin kalıcı bir şekilde sağlanması amacıyla görsel eğitim çok önemli bir yer tutmaktadır. Bu eğitimin gerçekleştirilmesinde yaparak-yaşayarak öğrenme teknik ve metodlarına daha çok ihtiyaç duyulmaktadır. Eğitimin kalıcılığı ve devamlılığı da buna bağlıdır. Bu doğrultuda onları yönlendirmek, teşvik etmek, destek vermek ailelerin ve eğitimcilerin başlıca görevi olmalıdır.

    Anaokulu (5-7 yaş) dönemindeki çocuklar için hazırladığımız bu kitapta çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirmeleri de hedeflenmiştir. Evde Karakter Eğitimi, çocuk merkezli ve aile odaklı bir ruha sahiptir.

    Hazırladığımız eserlerin bu amaca katkı yapacağına inanıyoruz.

  • 1. Hamur

Boyama Kitabı Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.