750,00 TL
375,00 TL
%50 indirim
Kazancınız
:
375,00 TL
Billie Eilish Hakkında Bilgiler
Türü: Biyografik ve Otobiyografik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 336
ISBN: 9786254485848
Kapak: Ciltli
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 82 adet satılmıştır.
Billie Eilish
Billie Eilish
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Billie Eilish Kısa Özet

    Müzik albümleri efsaneleşen Billie Eilish, hem sahnede hem de sahne dışında yaşadığı en özel anlarını çarpıcı fotoğraflarla dolu bu kitapta paylaşıyor.

    O bir fenomen. Farklı ışığı ve 21. yüzyıl müzisyenleri arasında eşi benzeri görülmemiş karanlık bir hüzün içeren şarkı sözleriyle Billie akranlarından ayrışıyor. Rekorlar kıran ödüllü müziği ve yaptığı hiçbir şeyden pişmanlık duymayan kararlı tavrıyla, hayranlarının her geçen gün milyonlara katlanması hiç şaşırtıcı değil. Billie, her nesilde bir kez gelen müthiş süperstar yeteneklerine son derece saygı duyulan ama aynı zamanda inanılmaz popüler olan nadir bir kişilik.

    Hayatını anlatan bu çarpıcı hikâyede Billie daha önce hiç görülmemiş yüzlerce fotoğrafı da dahil olmak üzere sadık hayranlarıyla çok daha fazlasını paylaşmaya hazır. Bu harika kitap Billie’nin hem iç hem dış dünyasını yansıtıyor, okurlara çocukluğuna dair kişisel bir pencere açıyor, turneleri ve daha fazlasını paylaşarak devam ediyor. Her hayranın kitaplığında yerini almalı.

    Billie Eilish, 2015 yılında “Ocean Eyes” şarkısıyla çıkış yaptıktan sonra, bütün müzik türlerine meydan okuyan tarzıyla müzikseverlerin gözünde her geçen gün biraz daha büyüyor. 2019’da “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” albümü, ABD ve yayınlandığı 17 ülkede hızla liste başı olarak yılın en beğenilen yeni albümü oldu. Albümdeki şarkıların sözleri Billie Eilish ve ağabeyi Finneas tarafından Los Angeles’taki çocukluk evlerinde yazıldı, şarkıların tamamı bu evde kaydedildi. Billie Eilish, 62. Grammy Ödüllerinde En İyi Yeni Sanatçı, Yılın Albümü, Yılın Şarkısı ve En İyi Pop Vokal Albümü gibi önemli kategorilerde ödül alan en genç sanatçı olarak tarih yazmaya devam etti. Billie aynı zamanda bestesini yaptığı “No Time To Die” şarkısıyla en genç James Bond şarkıcısı oldu.

  • 1. Hamur

Billie Eilish Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.