126,00 TL
78,12 TL
%38 indirim
Kazancınız
:
47,88 TL
Beşinci Anlaşma Hakkında Bilgiler
Türü: Psikoloji Başvuru Kitapları
Sayfa Sayısı: 143
ISBN: 9786254250996
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2023
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Victor Flame
Victor Flame
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Beşinci Anlaşma Kısa Özet

    Bu kitabı eline alıp sayfalarını c¸evirdigˆinde, bilinc¸li yas¸amın sırlarını kes¸fetmeye ve ic¸ du¨nyanda anlam dolu bir yolculugˆa c¸ıkmaya hazır olmalısın. “Bes¸inci Anlas¸ma: Bilinc¸li Yas¸amın Sırları” adlı bu kitap, sıradan bir kis¸isel gelis¸im rehberi degˆil; aksine, ic¸ine dalmak ve gerc¸ek do¨nu¨s¸u¨mu¨n kapısını aralamak ic¸in bir davet niteligˆinde. 

    Hayatın ic¸inde kos¸us¸tururken, belki de pek c¸ogˆumuz zamanın akıs¸ına kapılarak farkındalıgˆımızı kaybediyoruz. Anlamlı anları kac¸ırıyor, duygusal dalgalanmalara kapılıyor, ic¸sel huzuru ve dengeyi unutuyoruz. Oysa ki, yas¸amın gerc¸ek gu¨zellikleri, bilinc¸li bir s¸ekilde yas¸amayı sec¸tigˆimiz anlarda gizlidir. 

    Bu kitap, bilinc¸li yas¸amın kapılarını aralamak ic¸in o¨nemli bir adımdır. Burada, hayatın anlamını ve ic¸sel do¨nu¨s¸u¨mu¨n gu¨cu¨nu¨ kes¸fedecegˆiz. Zihnimizin gu¨ru¨ltu¨su¨nden sıyrılarak kalbimizin derinliklerine inmek, duygusal zenginliklerimizi anlamak ve kendimizle gerc¸ek bir bagˆlantı kurmak ic¸in yola c¸ıkacagˆız. 

  • 2. Hamur

Beşinci Anlaşma Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.