Benimle Oynar Mısın?

Kanon Kitap

Meltem Sarsılmaz

245,00 TL
173,95 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
71,05 TL
Benimle Oynar Mısın? Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 480
ISBN: 9786058051027
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 2 adet satılmıştır.
Meltem Sarsılmaz
Meltem Sarsılmaz
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Benimle Oynar Mısın? Kısa Özet

    Benimle Oynar Mısın, Hiç umulmadık anlarda gelişen rastlantılar, kesişen yollar ve yaşamın kuşatıcı kumaşına esir düşen hayaller tanımlar belki de hayat çizgilerini. Gözlerin gördüğünü değil, kalbin gördüğünü sahiplenir insan. Aşkın, derinlerden gelip bir anda yükseliveren çığlığı doldurdu mu insanın kalbini, kısa bir an başka bir şey düşünemez insan.

    Hayat, birbirlerini bulmalarına izin vermişti vermesine ama yaşadıkları her an, herkes gibi onlar da büyük bir sınav içindeydiler. Küslükler, ayrı kalmalar, yaşamın getirdiği binbir başka duygu içinde gelişen, büyüyen hayatlar...

    Meltem Sarsılmaz, ilk romanında hem Türkiye`nin yakın tarihindeki önemli olaylara değiniyor, karakterlerini bu olayların göbeğine yerleştirip üstün bir kavrayış sağlıyor; hem de bir ailenin farklı kuşaklarının birbirine eklenen, birbirleriyle tamamlanan hikayelerin de okuruna muhteşem bir okuma zevki sunuyor.

    "Özleminle deli oluyorum. Sana olan sevgim, benim hayat kaynağımdır. O olmayınca veya azalınca hayat yok demektir. Öyle sana olan sevgimin azaldığı sanılarına neden kapılıyorsun? Üzüldüğüm zamanlarda da seni düşünüyor ve seni yaşıyorum. Öyle kötü anları sana yaşatmamaya uğraşıyorum. Hiç derin üzüntülere kapılıp içini çekme yavrum. Hep güldüğün zamanlar olmalı senin."

  • 2. Hamur

Benimle Oynar Mısın? Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.