300,00 TL
201,00 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
99,00 TL
Baskın Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 404
ISBN: 9789944046800
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2008
satis-icon
Satış Rakamları 3 adet satılmıştır.
Tölögön Kasımbek
Tölögön Kasımbek
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Baskın Kısa Özet

    Baskın, kurtlar sofrası etrafında yerini alan ve karınları bir türlü doymak bilmeyen sömürge devlerinin gerçek yüzünü ortaya koyan bir romandır. Baskın, öz yurdunda istiklalleri prangaya vurulan mazlum bir milletin romanıdır.
    Baskın; gafletin, dalaletin ve hatta ihanetin romanıdır. Baskın; bir buçuk asır öncesinden bir buçuk asır sonrasına, büyük Asya`dan küçük Asya`ya aslında değişen hiçbir şeyin olmadığını gözler önüne seren bir romandır. Oyuncu ve sahne değişse de tablo aynı,hedef aynı, gaflet uykusu aynı!...
    Hep bildik entrikalar bildik ihanetler!...Özellikle; inceleyen, doğru düşünen ve doğru yorumlayan herkesin, baskın romanını okuduktan sonra, günümüz Türkiye`sinde olup bitenleri daha doğru anlayacaklarını ve daha doğru tahlil edeceklerini umuyoruz. Mehmet Akif Ersoy; tarihi tekerrür diye tarif ediyorlar hiç ibret anlınsaydı, tekerrürmü ederdi? Demektedir.
    Olayları ve kahramanları ile tarihi gerçekleri yansıtan ünlü Kırgız yazar Tölögön Kasımbek` in kaleme aldıgı ve Dr. Sadettin Koç ve Burul Bugubayeva tarafından Türkiye Türkçesine aktarılan Baskın, tarihin tekerrür etmemesi için ibretle okunması gereken bir romandır.

  • 2. Hamur

Baskın Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.