295,00 TL
177,00 TL
%40 indirim
Kazancınız
:
118,00 TL
Bahar Kokusu Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 400
ISBN: 9786051735665
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 197 adet satılmıştır.
Rita Hunter
Rita Hunter
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Bahar Kokusu Kısa Özet

    Tarihi aşk romanlarının sevilen yazarlarından Rita Hunter`ın yeni kitabı Bahar Kokusu Epsilon`da!

    Geçmişi ile bugün arasında sıkışmış bir kadın ve ona hem korkuyu hem de tutkuyu vadeden gururlu bir adam... Hiç kimse sır saklamanın önemini Alison Taylor`dan daha iyi bilemez. Düşmüş kadınlar için barınak olan Umut Evi`nin erdem kraliçesi, ketum ve gösterişten uzak kimliği sayesinde kendini adadığı bu sahte dünyanın içinde neredeyse görünmezdir.

    Hayatının değiştiği fırtınalı gecede onu sevdiği herkesi geride bırakmaya zorlayan tehdit yeniden hayatına girince Alison Taylor, kaçmak yerine doğrudan soruna odaklanmaya karar verir. Ancak hesap edemediği şey, Alison`ın varlığını sevdikleri için hakaret olarak gören kibirli bir adamın öfkesidir. Aristokrasinin kusursuz temsilcilerinden biri olarak görülen Wakefield Markisi Tristan Talbot, ahlaki yozlaşmanın süzgecinden geçemeyen kişilere karşı gösterdiği katı tutumuyla da tanınmaktadır. İki sene önce son derece uygunsuz şartlarda dikkatini çekme hatasına düşen kadın, yeniden karşısına çıkarak ve daha kötüsü ailesine yaklaşmaya çalışarak öfke ve merakını harekete geçirir.

    İlginç tesadüfler çok geçmeden kaçınılmaz karşılaşmalara dönüşürken, geçmişte aralarında parlayan kıvılcım yerini hızla büyüyen bir ateşe bırakır.

    Siz ağlıyor musunuz Bayan Taylor?

    Hayır, ben ağlamam.

    Tristan bu hızlı yanıtın saçmalığı karşısında gülmek istedi ama kadının pürüzsüz yanağından yuvarlanıp çenesinin altında kaybolan gözyaşının geride bıraktığı ize bakarken gülmek içinden gelmiyordu. Yavaşça onu kendine çevirdi, gözlerini görmek istiyordu ve... Lanet olsun.

    Huysuz bir çocuk ya da histerik bir kadın... ağlayan kim olursa olsun, gözyaşlarından önce yüzün¸ acıklı hisleri kaplardı. Fakat Alison Taylor`ın yüzünde donuk bir üzüntü ve taptaze bir pembelik dışında sadece sicim gibi yaşlar vardı. Ne yüzün buruşturuyor ne de titriyordu. Buna rağmen Tristan... daha önce bu kadar kederli bir yüz görmediğini düşünüyordu.

  • 2. Hamur

Bahar Kokusu Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.