249,00 TL
174,30 TL
%30 indirim
Kazancınız
:
74,70 TL
Baba ve Piç Hakkında Bilgiler
Türü: Türk Edebiyatı Romanları
Sayfa Sayısı: 405
ISBN: 9786051114682
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2024
satis-icon
Satış Rakamları 627 adet satılmıştır.
Elif Şafak
Elif Şafak
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Baba ve Piç Kısa Özet

    Elif Şafak’ın Baba ve Piç adlı kitabını okudunuz mu? Okuyun. Üzerine çok yazıldığı için çok kısadan söyleyeceğim: Farklı katmanları, farklı okumaları, farklı çağrışımları keşfetmek için okuyun. Türkçenin sonsuz zenginliğini, Elif Şafak’ın dil oyunlarını, dille oynamasını, dili uçurmasını, cinsiyetçiliğe meydan okuyan dil "hınzırlıklarını" keşfedip, tadını çıkarmak için okuyun. Unutmak, anımsamak, anılar, suskunluklar, sırlar ve gerçekler, isyanlar ve boyun eğmeler, kaçışlar ve arayışlar üzerine, bizi bize anlatan enfes bir roman olduğu için okuyun.

    Zeynep Oral, Cumhuriyet

    Canlı ve eğlenceli. Bu muhteşem roman beni alıp uzaklara götürdü. Geri döndüğümde ise beni başka bir gerçeklik bekliyordu.

    Alan Cheuse, Chicago Tribune

    Cesur ve güzel... Kitapta pek çok karakter olmasına rağmen, bu karakterler arasında en etkileyici olanı Kazancı ailesinin kadın reislerinden biri değil, belki de İstanbul’un kendisi.

    John Freeman, Star Tribune

    Şafak güçlü kadın karakterler yaratma konusunda çok hünerli, ayrıca İstanbul’a ilişkin canlı tasvirler pek çok kişiyi şehre çekecek türden. Şafak’ın karakterleri kitabı bitirdikten sonra bile insanın zihnini terk etmiyor.

    Patricia Corrigan, St. Louis Post-Dispatch

  • 2. Hamur

Baba ve Piç Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.